Novosti Sport Događanja

Gradići u nastavku do uvjerljive pobjede

02.09.2018. / Sportska redakcija

Na otvaranju domaće sezone Gradići su pred tek pedesetak ljudi došli do prve ovosezonske pobjede. Za poraz u Hrastju, momčad se iskupila uvjerljivim izdanjem u susretu protiv Moslavine koja je poražena s 5:1.

Početak susreta nije sugerirao takav scenarij, jer gosti iz Kutine krenuli su odlučnije. Prvi ozbiljniji ulazak u gostujući šesnaesterac Gradići su okrunili zgoditkom Igora Hajduka koji se najbolje snašao u gužvi pospremivši udarac Furića u praznu mrežu. S minimalnim vodstvom otišlo se na odmor, a tek što je lopta krenula s centra u drugom dijelu gosti su je ponovno nakon zgoditka Hajduka vraćali na isto mjesto. Bio je to i konačni slom gostiju, koji su preko Vlajsovića uspjeli pokazat će se kasnije tek ublažiti poraz.

Trener Tomčić nije bio nezadovoljan izvedbom svoje momčadi pred kojom je u srijedu gostovanje u Strmcu kod Save, dok sljedeće nedjelje u Gradiće stiže Samobor.

4. NL SREDIŠTE, 2. KOLO
NK GRADIĆI – HNŠK MOSLAVINA 5:1 (1:0)
STRIJELCI: 1:0 Hajduk (17), 2:0 Hajduk (46), 2:1 Vlajsović (52), 3:1 Hajduk (58- 11m), 4:1 Furić (70), 5:1 Abazi (87)
NK GRADIĆI: Gligorević, Župetić, Gršić, Milanović, Cindrić, Lučić (od 76. Zrnčić), Furić (od 70. Golubić), Zagorec (od 60. Abazi), Budimir (od 86. Prnjak), Štefner (od 83. Cvetnić). TRENER: Zoran Tomčić
HNŠK MOSLAVINA: Kovačić, Šenija (od 83. Gašo), Batković, Cvrtila, Lončarević, Barišić (od 40. Štimac), Krznarić (od 55. Desić), Kolarić, Slekovac (od 78. Galogaža), Stojaković, Vlajsović (od 70. Duvnjak). TRENER: Marijan Dužić

Podijeli