Novosti Sport Događanja

Gradići u nastavku jači za Škrinjarića i Cedrica

22.01.2017. / Nefertum IT
Zoran Tomčić, trener četvrtoligaša iz Gradića danas je obavio prvu prozivku igrača. Prvom okupljanju nazočilo je 18 igrača, a uz trenera Tomčića koji je jesenas na klupi Gradića upisao pet pobjeda bili su predsjednik Ivan Gale te njegov zamjenik Dubravko Jelisavac koji su igračima zaželjeli dobrodšlicu i puno sreće u nastavku prvenstva gdje će momčad tražiti ligaški ostanak. Jesenas su udareni temelji, a proljeće bi trebalo donijeti nastavak uspješnih domaćih igara, ali i pokoji bod sa strane, jer jesenas Gradići u gostima nisu dohvatili niti jedan bod.

-Još ništa nismo napravili, no za ovo vrijeme koje sam ja proveo za kormilom kluba moram pohvaliti sve igrače. Jesenas smo napravili dobru podlogu, kako bi na proljeće izborili ostanak. Ja u to uopće ne sumnjam, štoviše uvjeren sam da ćemo to napraviti i prije zadnjih nekoliko kola. Veliku ulogu u tome kako ćemo na kraju biti plasirani ovisi o prvoj utakmici protiv Karlovca, jer ako tu utakmicu riješimo u svoju korist onda sam uvjeren da ćemo vrlo brzo riješiti pitanje ostanka- rekao je trener Zoran Tomčić.

gradici velika.jpg

Kroz narednih šest tjedana trener Tomčić na tjednoj bazi u planu ima četiri treninga, dok su vikendi rezervirani za utakmice. Već sljedeća subota i nedjelja donose susrete protiv druge momčadi HNK Gorice i Lomnice, nakon čega slijede utakmice protiv Segeste, Lukavca, Bune, Dinamo Hidrela, TŠK-a te Kup Nogometnog središta Velika Gorica.

gradici velika 1.jpg

Igrački kadar ostao je nepromijenjen. Iako se navelike šuškalo oko odlaska ponajboljeg igrača Nikole Pavlice on se danas pojavio u Gradićima, baš kao i svi igrači iz prvog dijela sezone kojima će se nakon pola godine priključiti i Tomislav Škrinjarić te mladi Cedric koji je jedino novo ime na trenerovom popisu.

Podijeli