Novosti Sport Događanja

Gradićima bod na otvaranju proljetnog dijela sezone

04.03.2019. / Redakcija

Na otvaranju proljetnog dijela sezone Gradići su na svom terenu ugostili direktnog suparnika u borbi za ostanak, Croatiju iz Hrastja. Sadržajna utakmica završila je podjelom bodova rezultatom 3:3, a za punim plijenom više mogu žaliti u domaćim redovima, budući da su u posljednjih petnaestak minuta ušli s vodstvom od 3:1.

U odnosu na jesen u redovima Gradića kao nova lica u sastavu trenera Horvata pojavili su se vratar Kamenajšević, Pralas, Smolković, a na povratak u staro jato odlučio se i vratar Kovačić, čime je ojačan igrački kadar pred kojim je neizvjesno proljeće.

Gosti iz Hrastja poveli su u sedmoj minuti kada je kontra napad zaključio Zmazek. Deset minuta kasnije bolju igru Gradići su okrunili izjednačujući pogotkom. Siguran realizator najstrože kazne bio je Damir Milanović, koji je u 29. minuti promašio kazneni udarac. Njegovu namjeru pročitao je vratar Kralj koji je prije toga prekršajem zaustavio Igora Hajduka. Za vodstvo Gradića u istoj akciji pogodio je debitant Stjepan Pralas.

Nastavak susreta donio je dominaciju igrača Croatije, no do pogotka ipak stiže domaća momčad kojoj u 71. minuti Igor Hajduk donosi dva zgoditka prednosti. Nažalost, tri minute kasnije Pižir smanjuje na 3:2, a preko Lukića u 87. minuti Croatija dolazi do vrijednog boda.

4. NL, 16. KOLO
NK GRADIĆI – NK CROATIA (H) 3:3 (2:1)
STRIJELCI: 0:1 Zmazek (7), 1:1 Milanović (17-11m), 2:1 Pralas (29), 3:1 Hajduk (71), 3:2 Pižir (74), 3:3 Lukić (87- 11m)
NK GRADIĆI: Kamenjašević, Božić, Krstanović, Milanović, Cindrić, Štefner (od 66. Lučić), Pralas (od 58. Furić), Smolković, Hajduk, Cedrick (od 89. Župetić), Budimir. TRENER: Vlado Horvat
NK CROATIA: Kralj, Petković, Baković (od 82. Stojanović), Fluka, Gotal, Lukić, Zmazek (od 61. Pižir), Šaško, Antolković (od 46. Bičak), Grežina (od 77. Obad), Habjanec (od 46. Krstanović). TRENER: Boris Perković

Galerija slika

Gradićima bod na otvaranju proljetnog dijela sezone Gradićima bod na otvaranju proljetnog dijela sezone Gradićima bod na otvaranju proljetnog dijela sezone Gradićima bod na otvaranju proljetnog dijela sezone Gradićima bod na otvaranju proljetnog dijela sezone Gradićima bod na otvaranju proljetnog dijela sezone

Podijeli