Novosti Sport Događanja

Habijanec i Petrović furioznim preokretom 'iščupali' pobjedu

21.01.2020. / Damir Žbulj

Stolnotenisači i stolnotenisačice velikogoričkog Stanfara krenuli su susretima sedmog kola u nastavak sezone 1. HL Zapad.

Djevojke su poražene na gostovanju u Dugom Selu, bez osvojenog meča, ali i seta te su sada na dnu ljestvice sa samo jednom ovosezonskom pobjedom, koliko ima i STK Jadran Poreč.

Bez Mirjane Lučić kod drugoplasirane ekipe natjecanja nisu imale šanse. U pojedinačnoj konkurenciji poražene su i Sara Hunjak, Mia Ivanković i Magdalena Bradić, kao i Hunjak i Bradić u parovima.

Momci su bili uspješniji pa su kod STK Zagreb preokretom iščupali ukupnu pobjedu.

Domaći su poveli 2-0, nakon što su Martin Petrović i Karlo Javor izgubili svoje pojedinačne mečeve. Marko Habijanec je pobjedama u pojedinačnom dvoboju i u paru s Petrovićem donio poravnanje, a nakon što je Javor bez osvojenog seta izgubio svoj idući dvoboj, Martin Petrović i Marko Habijanec furioznim partijama i bez izgubljenog seta, donose zasluženi preokret za ukupno slavlje.


STK Stanfar Velika Gorica je na drugoj poziciji ljestvice s osam pobjeda, jednom više od riječkog Kvarnera i Samobora. Na vrhu je neprikosnoveni STK Donat iz Zadra bez poraza.

U idućem kolu muškog natjecanja, prvog dana veljače, u Veliku Goricu stižu druga ekipa Dugog Sela (11 sati) i TIS Zagreb (17 sati).

Djevojke 1. veljače od 11 sati dočekuju STK Urania iz Baške Vode.

Podijeli