Novosti Sport Događanja

HNK Gorica još uvijek bez gostujuće pobjede

24.10.2016. / Nefertum IT
U šest gostujućih utakmica ove sezone Goričani su osvojili svega tri boda, te su uz Imotski i Lučko jedina momčada koja nije osjetila slast pobjede na gostujućem terenu. S posljednja dva gostovanja u Šibeniku i Rudešu igrači trenera Damira Milinovića vratili su se neporaženi, što je bio dodatni vjetar u leđa pred gostovanje kod pretposljednjeg Lučkog gdje se očekivala prva gostujuća pobjeda.

Nažalost, sve je ostalo samo na nadi, jer nakon devedeset minuta igre rezultat je bio 1:1. Poveli su domaćini preko Eduarda Husineca koji je iskoristio slabu rekaciju goričkog vratara Kristijana Kahline kojem je ispala lopta, dok je za izjednačenje u 80. minuti s ruba šesnaest metara pogodio stoper, Darko Franić kojem je to bio prvijenac u goričkom dresu.

gosti velika.jpg

Uz utakmicu u Lučkom koja je završila podjelom bodova, bez pobjedenika je bilo i u susretima između Rudeša i Zagreba (0:0) te Dugopolja i Sesveta (2:2), gdje je velikogorička sudačka trojka (Krečak, Rožić, Mihalj) oštetila goste ne priznavši pogodak Aralice s jedanaest metara. Pobjede pred domaćim navijačima zabilježili su Novigrad i Dinamo II koji su s 3:1 slavili protiv Imotskog i Solina, dok je Hrvatski dragovoljac u gostima kod Šibenika zabilježio petu uzastopnu pobjedu (0:1).

POREDAK
1. Rudeš 22, 2. Sesvete 19, 3. Dugopolje 19, 4. Gorica 19, 5. Zagreb 18, 6. Dinamo II 18, 7. Novigrad 18, 8. Hrvatski dragovoljac 19, 9. Solin 14, 10. Šibenik 14, 11. Lučko 7, 12. Imotski 6

Podijeli