Novosti Sport Događanja

HNK Gorica najbolja na Lucijskom malonogometnom turniru

04.12.2016. / Nefertum IT
Povodom obilježavanja dvadeset godina Zajednice športskih udruga ista je uz pomoć Nogometnog središta Velika Gorica organizirala prigodni malonogometni turnir „Sveta Lucija 2016.“ koji je odigran u Gradskoj sportskoj dvorani. Učešće na turniru uzelo je 18 klubova s područja Velike Gorice koji su tijekom cijelog dana razigravali za pobjednika.

Najuspješnijima su se pokazali mladi igrači Gorice (HNK Gorica II), koji su zauzeli prva dva mjesta, dok je Polet bio trećeplasirana momčad turnira. Uz prigodne pehare za tri prvoplasirane momčadi, iste su od strane organizatora nagrađene i sportskom opremom koju će HNK Gorica donirati nekom od velikogoričkih klubova.

lucija velika.jpg

Prvo ime turnira svakako je bio mladi Ladislav Roginić koji je bio i najbolji strijelac, dok idealnu momčad turnira čine vratar Matteo Kamenjašević, Hrvoje Humeljak, Luka Tadić, Ivan Kos, Ivan Zagorec te Igor Mostarlić.

lucija velika 1.jpg

Dobru organizaciju zasjenio je nešto slabiji odaziv posjetitelja, pa je tako finalnu utakmicu pratilo svega pedesetak gledatelja. Primjera radi, kada je sličan turnir odigran krajem devedesetih godina na kojem je prvo mjesto osvojio Radnik, Srednjoškolska dvorana bila je zaista lijepo popunjena. No, bila su to neka druga vremena. Bez obzira na to, ovaj turnir treba preći u tradiciju jer je na njega većina klubova reagirala pozitivno.

Podijeli