Novosti Sport Događanja

HOK Gorica se vratila pobjedama, OK Velika Gorica pružila solidan otpor Mladostašicama

02.02.2020. / Damir Žbulj

Poslije međusobnog okršaja u gradskom derbiju proteklog vikenda velikogoričke odbojkašice nastavile su natjecanje u 1. B HOL - Sjever utakmicama 13. kola...

HOK Gorica s pod vodstvom novog trenera Marka Pavičića vratila na pobjedničke staze domaćim slavljem nad OK Medveščak. Nakon što su uvjerljivo dobile prve dvije dionice Goričanke su se malo opustile i ispustile treći set, ali ih to nije previše uzdrmalo te su ubrzo uvjerljivo zaključile posao s 25:10, 25:20, 20:25 i 25:17.

OK Velika Gorica je u tri seta izgubila kod treće ekipe zagrebačke Mladosti, ali je pružila solidan otpor i pokazala kako je ekipa u nastavak sezone ušla motivirana i dobro pripremljena za izazove koji ih očekuju.

Mladostašice su na kraju uzele bodove rezultatom 25:18, 26:24 i 25:17.

HOK Gorica je u zlatnoj sredini ljestvice sa šest pobjeda i sedam poraza te 20 osvojenih bodova. OK Velika Gorica ima dvije pobjede i na pretposljednjem je mjestu, ispred Siska koji je bez osvojenog boda.

U idućem kolu OK Velika Gorica dočekuje OK Dinamo II, u nedjelju 9. veljače u 15 sati, dok će HOK Gorica gostovati kod OK Novi Zagreb.

 

Podijeli