Novosti Sport Događanja

HOK Gorica uspješna protiv druge ekipe Olimpika, odbojkaši pružili velik otpor u Daruvaru

03.03.2020. / Damir Žbulj

Odbojkašice HOK Gorica uspješno su odradile domaći nastup protiv druge ekipe Olimpika u 17. kolu Prve B Hrvatske odbojkaške lige Sjever.

Nakon dramatičnog prvog seta koji je otišao na stranu gošći, u drugoj dionici igračice Marka Pavičića dominantno dolaze do izjednačenja.

Velika borba vodila se u trećem i četvrtom setu, ali HOK Gorica s više prisebnosti u završnici dolazi do bodova, rezultatom 24:26, 25:14, 25:23, 25:23.

U nedjelju Goričanke gostuju u Sisku kod fenjeraša koji ove sezone nije osvojio niti bod u ovom rangu natjecanja.

OK Velika Gorica svoj dvoboj 17. kola, upravo protiv Siščanki, igraju u srijedu od 20.45 sati u dvorani OŠ Vukovina, dok će u subotu igrati kod Medveščaka.

Odbojkaši Gorice imali su veliku želju baš na gostovanju kod Daruvara doći do svoji prvih ovosezonski bodova, međutim, nakon velike borbe upisali su poraz.

Prvi set uspjeli su osvojiti s 22:25, ali nakon toga je domaćin ipak malo podigao razinu igre te je s 25:21, 25:22 i 25:19 na kraju ipak slavio.

Daruvarcima je ovo treća pobjeda sezone, a mlada ekipa OK Gorica je ostala na dnu poretka 2. HOL Sjever. U idućem kolu je slobodna.

 

 

Podijeli