Novosti Sport Događanja

Hrvatski reprezentativci Tino i Karlo na treningu s mladim goričkim talentima: Priključite se školi odbojke OK Gorica

05.05.2022. / Damir Žbulj

Velika Gorica je ovih dana bila domaćin hrvatskim odbojkaškim reprezentativcima, koji su našim mladim nadama ovog atraktivnog sporta otkrili nekoliko tajni i podijelili nekoliko korisnih savjeta na treninzima škole odbojke OK Gorica.

Tino Hanžić ima tek 21 godinu, a već je u profesionalnoj karijeri igrao za klubove u Francuskoj i Italiji. Prošao je školu odbojke zagrebačke Mladosti i već se 2018. godine uputio u inozemstvo. Trenutno je član A2 talijanskog kluba Pool Libertas iz Cantua.



Hanžić je bio na popisu bivšeg izbornika Zaninija, a isto ga očekuje i kod novog selektora, francuskog trenera Cedrica Enarda.

"Očekuje nas puno toga ovo ljeto, od Europske lige, Zlatne skupine i Final Foura, preko Mediteranskih igara do kvalifikacija za Europsko prvenstvo.“

Ovog ljeta ponovno bi mogao promijeniti klub i napraviti još jedan iskorak u svojoj karijeri: "U svakom slučaju, želja mi je ostati u Italiji, mislim da je to sjajno okruženje za moj napredak. I nije nužno da to bude A1 liga, važan mi je projekt te da se dobro trenira i da je ambiciozna sredina. Dakle, radije A2 ligaš koji želi u A1 ligu, nego neki neambiciozni prvoligaš iz sredine tablice.“

Karlo Jakovac je 20-godišnji član zagrebačke Mladosti s kojom je nedavno osvojio naslov prvaka Hrvatske, a bio je važna karika tog uspjeha. Također je standardni reprezentativac u svim dobnim kategorijama.



Tino i Karlo trenirali su s velikogoričkim klincima, koji su s velikim zanimanjem upijali svaki njihov dobar potez.

Odbojkaški klub Gorica naporno radi na vraćanju muške odbojke u našem gradu na razinu na kojoj i zaslužuje biti, ove sezone igrana je i Superliga, najviši rang hrvatske klupske odbojke, a nadamo se kako će se ova pozitivna priča nastaviti razvijati.



Čelnik kluba i trener Marko Barunović zove sve zainteresirane da se jave na telefon 098 137 2699 i priključe školi odbojke OK Gorica pa da neki novi klinci postanu poput Tina, Karla ili našeg Matije Klasnića, koji je od Kravarskog preko Gorice dogurao do juniorske hrvatske odbojkaške reprezentacije!



Odbojkaški klub Gorica vas željno iščekuje!

Podijeli