Novosti Sport Događanja

HRVOJE JANČETIĆ: "Bit će teško, no mi smo domaćini"

10.11.2016. / Nefertum IT
Zanimljiv nogometni vikend očekuje nas narednih dana. Prvi od dva derbija u kojima će u glavnim ulogama biti klubovi s velikogoričkog područja na rasporedu je već sutra kada se sastaju momčadi s vrha 2. HNL, Gorica i Sesvete.

Oba sastava kao i Rudeš imaju po 25 bodova, ali i pozitivan rezultatski niz jer Gorica i Sesvete u sutrašnji dvoboj koji se igra na Gradskom stadionu od 13,30 sati ulaze nakon gostujućih pobjeda u Imotskom i Novigradu.

-Jedva čekamo utakmicu, nadam se da ćemo igrom opravdati taj epitet derbija. Isto tako, nadam se da će teren dozvoliti dobar nogomet. Naša očekivanja su pobjeda i tri boda. Bit će teško jer Sesvete su ozbiljna momčad, no mi smo domaćini i tako se trebamo postaviti- najavio je derbi kapetan momčadi, Hrvoje Jančetić.

jana velika.jpg

Gorica utakmicu dočekuje u pozitivnom ozračju, budući da njezini igrači u posljednjih sedam utakmica nisu doživjeli poraz. Uz to, nakon tri gostujuća remija tri boda napokon su donesena i s gostovanja.

-Bilo je potrebno da se ekipa klikne, te da se svi počnemo „kužiti“ na terenu. To nam se dogodilo, no to ne znači da ćemo pobjeđivati u nedogled. Ja se nadam da će taj niz potrajati što dulje- kaže nam Jančetić.

jana velika 1.jpg

Završnica na drugoligaškim terenima bit će itekako zanimljiva jer sedam momčadi nalazi se unutar pet bodova. Slijedom toga pobjeda donosi ostanak na vrhu, dok pogrešan korak znači pad prema dolje.

-Teško je sada bilo što prognozirati, jer gotovo sve momčadi su u egalu izuzev Imotskog i Lučkog koji su puno zaostali, tako da svatko svakog može pobijediti. Ja vjerujem da ćemo mi jesen završiti na prvom mjestu. Bit će teško, no mi smo spremni za to- zaključio je Hrvoje Jančetić koji se uvijek rado odazove na poziv za razgovor.  

Podijeli