Novosti Sport Događanja

Hrvoje Jančetić donio Gorici bod na Poljudu

02.10.2017. / Sportska redakcija

-Veliki bod. Najbitnije je da nismo izgubili. Kad zabiješ u 93. minuti to je kao da si pobijedio. Kad se sve sagleda nije loše, a još važnije je da ove sezone na gostovanjima nismo izgubili niti jednu utakmicu- jutro nakon remija na Poljudu će strijelac izjednačujućeg pogotka iskusni Hrvoje Jančetić.

Prihvatio se Jančetić u sudačkoj nadoknadi izvođenja jedanaesterca nakon što je u šesnaestercu Hajduka II Goran Gruica zaustavio Tonija Španju. Bio je siguran te je Gorica uspjela dohvatiti bod nakon što je od 14. minute bila u rezultatskom minusu poslije vodećeg zgoditka Hajduka preko Ivana Delića.

-Svi smo zadovoljni, atmosfera je super i idemo dalje. Trenutno smo drugi, no liga je izjednačena i bit će tu još svega- kaže nam Jančetić.

Nastavlja Gorica i dalje u ritmu srijeda-subota, jer nakon što su prošlog tjedna odradili susrete protiv Solina i Hajduka II, ovog tjedna pred njima su nove dvije utakmice. Prva je u srijedu protiv dubrovačkog GOŠK-a u susretu šesnaestine finala Kupa Hrvatske. Ulog je ogroman, jer pobjednik tog dvoboja će izboriti susret protiv aktualnog prvaka Hrvatske i osvajača Kupa, Rijeke.

-Prezentirat ćemo vjerujem dobar nogomet. Neće nam biti lako,no kvalitetniji smo od njih i vjerujem u naš uspjeh, jer Gorica je zaslužila da ugostiti Rijeku i napuni stadion. O tome još ne treba razmišljati, treba najprije u srijedu ostvariti pobjedu- priča nam Jančetić.

Utakmica u srijedu igra se od 14 sati, dok subota na Gradski stadion dovodi Kustošiju.

Podijeli