Novosti Sport Događanja

Humanitarka za Lorenu: Velika Gorica i ove godine pokazala veliko srce!

20.05.2019. / Damir Žbulj

Slegnule su se emocije organizatora i brojnih posjetitelja ovogodišnje Humanitarke...

Betonac u Cvjetnom naselju ponovno je na jedan dan bio centar Velike Gorice, okupljeni su mogli uživati u sjajnom malom nogometu i odličnoj zabavi, a u prvom planu je bio plemeniti cilj pomaganja u rehabilitaciji sedmogodišnje Lorene Rinčić.

Dojam nije pokvarila niti kiša koja je padala u završnici turnira, samo je pridonijela posebnom ugođaju kojeg može prirediti jedino ovakav spektakl.

Prigodne majice su se rasprodale malo nakon podneva, šankovi i roštilj su radili bez prestanka cijeli dan, škrabice 'za Lorenu' su se punile iz minute u minutu i plemeniti cilj je i ove godine ispunjen. Velika Gorica je još jednom pokazala svoje veliko 'turopoljsko srce'!

Pobjednik je na kraju izvrsnog turnira bila ekipa Keraterm, koja je do titule stigla sjajnim partijama i finalnom pobjedom nad ekipom Gorenc Transporti, boljim izvođenjem penala.

U prvom kolu su u raspucavanju bili bolji od ekipe 'Ja volim Goricu', u osmini finala su s minimalnih 1:0 eliminirali Futsal Dinamo, u četvrtfinalu su identičnim rezultatom bili bolji od branitelja naslova, momčadi Taxi Bračić, dok su u poluzavršnici s 2:1 dobili NK Mraclin.

Najbolji igrač Humanitarke, koji je dobio trofej s imenom Domagoja Matezovića - Mića je hrvatski futsalski reprezentativac Kristijan Postružin, koji je Keraterm predvodio do slavlja.

"Fantastičan dan Humanitarke za Lorenu protekao je stvarno u izvrsnom nogometu, koji je kvalitetom sigurno nadmašio sva očekivanja" Kapa dolje, stvarno smo uživali. Hvala našim volonterima i sucima, koji su stvarno opet odradili lavovski posao te odsudili ovaj turnir vrhunski, bez greške," poručili su organizatori. 

Može se samo dodati, sigurni smo kako će sedma Humanitarka biti još bolja i veća!

 

 

 

 

 

 

 

Podijeli