Novosti Sport Događanja

I Gigi Buffon ima Turopoljsko srce

26.12.2020. / Damir Žbulj

Humanitarna akcija 'Turopoljsko srce' u ova je izazovna vremena prebačena isključivo u 'online' izdanje, izostao je blagdanski malonogometni turnir, koji je prebačen za neki povoljniji termin, no, ova uspješna priča nastavlja se i dalje...

Gianluigi Buffon jedan je od najboljih nogometnih vratara svih vremena, legenda Juventusa i talijanske reprezentacije. Gigi je prava nogometna ikona, a svoju ljudsku veličinu pokazao je i time što se uključio u ovu akciju i za humanitarnu aukciju donirao svoj dres s potpisom i posvetom za Turopoljsko srce.

Blagdanska licitacija bila je 'žestoka', a na kraju je pobjedu odnijela ponuda od pet tisuća kuna, a sve za plemeniti cilj i pomoć potrebitim obiteljima.

Jedan od pokretača akcije je Ivan Prelec, velikogorički nogometni stručnjak i trener druge ekipe Dinama pa je onda i logično kako je 'Turopoljsko srce' pokazao i hrvatski prvak.

"Ranijih godina treneri i djelatnici iz Dinamove nogometne škole sudjelovali su na malonogometnom turniru, a ove godine Dinamo se rado uključio u hvalevrijednu akciju za potrebite pojedince i obitelji u Velikoj Gorici donacijom dresa i lopte s potpisima svih igrača. Ponosni smo na činjenicu da iza organizacije ''Turopoljskog srca'' stoji trener Dinamove B momčad, a ranijih godina i trener u nogometnoj školi - Ivan Prelec," poruka je iz Dinama.

Već su prikupljena značajna financijska sredstva, a na aukciji su bili dresovi od Matea Kovačića, Jerka Leke, Ivana Santinija, Darija Melnjaka, Kristijana Lovrića, Ante Rebića, Kristijana Kahline, Karla Muhara, Petra Bočkaja, Kristijana Bistrovića, Josipa Brekala, Domagoja Vide, ali i naših košarkaških i rukometnih majstora, Dina Rađe i Domagoja Duvnjaka.

"Ponosni smo i zahvalni svima koji su do sada sudjelovali u ovoj akciji. Sport je još jednom pokazao kako lako može udružiti ljude u zajedničkom djelovanju za dobrobit čitave zajednice i onih kojima je pomoć najpotrebnija. Posebna zahvala sportašima koji sudjeluju u akciji donacijom svojih dresova," rekao je Prelec.

Licitacije za atraktivne i vrijedne sportske rekvizite s posvetom trajat će do kraja godine, a najavljeno je kako će ukupno na aukciji biti preko 35 različitih dresova i ostalih prigodnih predmeta, stoga u danima koji su pred nama pripremite svoje novčanike i pomognite onima koji je u ova teška vremena to i potrebno.

U subotu na 'Štefanje' i u nedjelju odvijat će se licitacija za dres naše brončane rukometašice Dore Krsnik i za dres Dinama s potpisima svih igrača... 

 

[AUKCIJA #14] 1️⃣Dres naše brončane goričanke Dore Krsnik koji kreće na aukciju sa početnom cijenom od 500 kn. 2️⃣Dres...

Posted by Turopoljsko srce on Saturday, December 26, 2020

Galerija slika

I Gigi Buffon ima Turopoljsko srce I Gigi Buffon ima Turopoljsko srce I Gigi Buffon ima Turopoljsko srce

Podijeli