Novosti Sport Događanja

I u derbiju žele nastaviti s pobjedničkim nizom

02.12.2016. / Nefertum IT
Odbojkaši Gorice koji su se ovog ljeta uslijed teške financijske situacije odlučili na napuštanje Prve lige s uspjehom su nastavili s natjecanjem u 2. A Nacionalnoj odbojkaškoj ligi gdje imaju stopostotan učinak. Poslije šest odigranih utakmica Goričani drže prvo mjesto sa 17 bodova, a tri boda manje od njih imaju odbojkaši Daruvara koji u nedjelju gostoju u Velikoj Gorici.

Uoči nedjeljne derbi utakmice Goričani su lagano zagrijavanje imali u Sisku gdje su s 3:0 u setovima (25:19, 28:26, 25:21) slavili protiv Odbojkaškog kluba Quirin. Druga je to pobjeda Goričana u Sisku, budući da su početkom studenog istim rezultatom svladali i juniorsku momčad Siska.

ok gor velika.jpg

-Sretan sam što smo konačno zaigrali u najjačem sastavu, mislim da je izgledalo dobro i vjerujem kako će dodatnim uigravanjem neke stvari postati automatske. Sada se okrećemo sljedećoj utakmici, protiv Daruvara, mislim da su nam oni glavni suparnici za prvo mjesto i morati ćemo se dobro pripremiti kako ne bi razočarali naše navijače- kaže trener goričkih odbojkaša, Ivan Šulc.

Susret između Gorice i Daruvara igra se ove nedjelje u Gradskoj sportskoj dvorani u 19,15 sati. Iz kluba pozivaju sve ljubitelje odbojke da ih dođu podržati u nastojanju da dođu do nove pobjede, a za sve one koji se odluče za dolazak u dvoranu pripremili su i prigodne poklone sponzora.

Podijeli