Novosti Sport Događanja

Igor Hajduk Buni utrpao pet komada

25.10.2016. / Nefertum IT
Uz Vedrana Novosela koji je u susretu protiv Lonje pet puta tresao mrežu, isti učinak potpisao je i napadač Turopoljca, iskusni Igor Hajduk koji je mrežu Bune također zatresao pet puta u pobjedi svoga kluba od 5:0. Igor Hajduk je dijete Turopoljca koje se nakon jedanaest godina koje je proveo u Poletu, HNK Gorici i Austriji vratio doma pomoći svome klubu u pokušaju ulaska u ligu više.

-Uvijek je lijepo zabiti i jedan gol, a kamo li ne pet koliko sam ih ja zabio u nedjelju. Ulazilo mi je gotovo sve, mogao sam možda zabiti još koji, no treba biti skroman i biti zadovoljan ovim učinkom- na prvu će Hajduk.

hajduk velika.jpg

Novom pobjedom, šestom u nizu Turopoljac je zadržao priključak s vodećim Dinamo Hidrelom koji ima bod prednosti.

-Nakon poraza od Rugvice ušli smo u seriju pobjedu, tako da je sada sve pod kontrolom. U nedjelju ponovno igramo doma i naravno da očekujemo pobjedu pred veliki derbi u Novom Čiču- kaže nam Igor.

hajduk velika 1.jpg

I dok će Turopoljac u nedjelju ugosti Ban Jelačić iz Banova, Dinamo Hidrel će u goste u Kobilić kod Vatrogasca. Bez obzira na ishode ovih utakmica, tjedan dana kasnije, u nedjelju 6. studenog svi će putevi kada je u pitanju nogomet voditi u Novom Čiče na sraz između Dinamo Hidrela i Turopoljca.

-Ja se nadam da ćemo mi biti ti koji ćemo biti jesenski prvaci, jer teško je za očekivati da će netko od nas do kraja jeseni kiksati. Upravo zbog toga sve ovisi o toj utakmici. Uvjeren sam da ćemo mi na kraju sezone biti prvaci i otići u ligu više jer smo kvalitetnija momčad od svih- zaključio je razgovor prvi topnik kluba s Kneja, Igor Hajduk.

Podijeli