Novosti Sport Događanja

IN MEMORIAM Silvio Kranjac

31.10.2018. / Damir Žbulj

Preminuo je Silvio Kranjac Šime, legenda turopoljskog nogometa.

"Otišao je naš Šime. Rođen je Vodicama i još kao dijete doselio u naše Turopolje, našu Veliku Goricu koju je neizmjerno volio baš kao i svoju rodnu Dalmaciju. Silvio je istinska legenda velikogoričkog nogometa, igrač s najviše nastupa u seniorskoj momčadi velikogoričkog Radnika, istinski zaljubljenik u nogomet, vatreni Hajdukovac, trener, sponzor i sportski funkcioner mnogih naših lokalnih klubova. Najsretniji je bio na nogometnom zelenom travnjaku, a po završetku bogate igračke karijere na trenerskoj klupi. Šime naš, počivaj u miru i laka ti hrvatska zemljica," emotivna je poruka iz HNK Gorica.

Za Radnik je odigrao više od 500 utakmica, kao nitko prije ili poslije njega. 

Nakon igračke karijere u Radniku do svoje 38. godine života branio je i boje Turopoljca gdje je bio i trener, s kojim je ostvario najveće uspjehe u klupskoj povijesti.

Bio je i na klupi Udarnika, s kojim je također stigao do 3. HNL, a trenerski poziv obavljao je i u Lukavcu, Lomnici te Mladosti iz Obrezine.

Zajednica sportskih udruga Velike Gorice zasluženo mu je tijekom godina uručila nagradu za najboljeg trenera, nogometnog djelatnika, kao i nagradu za životno djelo.

Iskrena sućut obitelji i prijateljima. 

(Foto: gorica.hr)

Podijeli