Novosti Sport Događanja

Ines Grdenić poziva na Noć borilačkih sportova: Pridružite nam se i pogledajte kakav smo vam spektakl pripremili

13.05.2022. / Damir Žbulj

Sve je spremno za početak spektakularne i jedinstvene sportske manifestacije Noći borilačkih sportova, koja će se od 19 sati održati u velikogoričkom Parku dr. Franje Tuđmana.  

"Ova manifestacija je krenula još 2011. godine, kad smo pokrenuli Noć boksa, a nakon toga smo 2013. uključili sve klubove borilačkih sportova s područja Velike Gorice!"

"Ovo je jedinstvena sportska priredba u Hrvatskoj, pod vedrim nebom, bit će tu i juda i karatea, boksa, taekwondoa, hrvanja i siguran sam da su naši klubovi pripremili ono najbolje. Noć borilačkih sportova uvijek pobudi veliki interes publike, brojeni Velikogoričani i Velikogoričanke će doći u Park dr. Franje Tuđmana, kako bi podržali rad ovih klubova, koji imaju odlične rezultate i na domaćem i na međunarodnom planu. Svaka uložena kuna se deseterostruko se vraća u vidu rezultata naših sportašica i sportaša," najavio je Ervin Kolarec, predsjednik organizacijskog odbora i dožupan Zagrebačke županije.  

"Izuzetno je ovo važna manifestacija i za grad Veliku Goricu, ali i za Zagrebačku županiju. Kao bivši sportaš, uvijek rado istaknem kako je ovo županija sporta, kako je Gorica grad sporta. Izuzetno je bitno mladima približiti kako je važno baviti se sportom. Ovo je promocija klubova i vjerujem kako će se djeca priključiti njihovom radu. Cilj nam je da se što više naših građa uključi u bavljenje sportom, u bilo kojoj grani sporta," dodao je Kolarec.



Ines Grdenić je višestruka dobitnica nagrade za najbolju sportašicu Velike Gorice: "Karate treniram od malih nogu, od prvog razreda Osnovne škole i bavim se time već 16 godina," poručila je  članica Karate kluba Velika Gorica, višestruka prvakinja Hrvatske, koja je osvajala i europske i svjetske medalje u mlađim dobnim kategorijama, a uspješna je studentica Pravnog fakulteta u Zagrebu.

Pozvala je sve da dođu na Tuđmanac u petak od 19 sati...

"Iz prve ruke će imati vidjeti vještine koje će demonstrirati. Pozivam sve, koji su u mogućnosti, da nam se pridruže i da vide kakav smo spektakl priredili," najavila je Ines, koja se priprema za prvenstvo Balkana u lipnju Beogradu, nakon čega ju čeka ljetna pauza.

Nakon što se zbog pandemije nije održala protekle dvije godine, Noć borilačkih sportova ponovno će na jednom mjestu okupiti Karate klub Velika Gorica, Judo klub Pinky, Judo klub Kokica, Taekwondo klub Velika Gorica, Hrvački klub Velika Gorica 1991, Boksački klub Velika Gorica, a kao posebni gosti i hrvatska hrvačka reprezentacija. 

Posebni gosti bit će plesačice i plesači iz Megablasta.

Vjerujemo kako će se i ove godine brojne Velikogoričanke i Velikogoričani odazvati te kako će uživati u ovom sportsko-društvenom spektaklu, jedinstvenom u Hrvatskoj!

Galerija slika

Ines Grdenić poziva na Noć borilačkih sportova: Pridružite nam se i pogledajte kakav smo vam spektakl pripremili

Podijeli