Novosti Sport Događanja

Ines i Mia nastavljaju s reprezentativnim pripremama za Europsko prvenstvo u Poreču

05.02.2021. / Damir Žbulj

Ines Grdenić i Mia Mijović iz Karate kluba Velika Gorica odradile su i druge pripreme hrvatske seniorske reprezentacije, koje su održane u Daruvaru.

 

Prvo okupljanje bilo je sredinom siječnja u Svetom Martinu na Muri.

Djevojke se spremaju za seniorsko Europsko prvenstvo i prate plan i program stručnog stožera hrvatske karate reprezentacije, u kojem je i Davor Mrzak, trener velikogoričkog Karate kluba 'Centar'.

Europsko prvenstvo u Poreču održat će se od 19. do 23. svibnja, a bit će to 56. izdanje ovog kontinentalnog natjecanja.

"Ova organizacija ima za cilj omogućiti našoj seniorskoj reprezentaciji domaći teren natjecanja, ali isto tako i pozicionirati naš Hrvatski karate savez u Hrvatskoj i unutar Europske karate federacije," poručio je predsjednik Hrvatskog karate saveza Davor Cipek.

"U vrlo kratkom vremenu od svega dva mjeseca rada Organizacijski odbor prvenstva uspio je odraditi poslove koji se inače rješavaju godinu dana unaprijed do početka samog prvenstva te koristim priliku javno se zahvaliti svima koji su uključeni u ovaj projekt organizacije najvećeg sportskog događaja u Hrvatskoj u 2021. godini," dodao je Cipek. 

Galerija slika

Ines i Mia nastavljaju s reprezentativnim pripremama za Europsko prvenstvo u Poreču Ines i Mia nastavljaju s reprezentativnim pripremama za Europsko prvenstvo u Poreču Ines i Mia nastavljaju s reprezentativnim pripremama za Europsko prvenstvo u Poreču

Podijeli