Novosti Sport Događanja

Iva Mišković u Ogulinu do novog naslova, Lili Kordić i Jan Markan zaustavljeni u polufinalu

20.10.2020. / Damir Žbulj

Iva Mišković morat će napraviti novu vitrinu za svoje trofeje, ako nastavi nizati ovakve sjajne rezultate. Velikogorička gimnazijalka je najbolja bila i na dvoranskom U16 turniru kojeg je organizirao TK Ogulin.

Mišković je finale izborila u polufinalnom meču s Leom Gojmerec Lem (FUT) rezultatom 6:2 6:0, a u finalu je pobijedila drugu nositeljicu turnira Enu Poljan (VAR) , koju je svladala rezultatom 6:1 (5)6:7 i 6:4, za novi naslov najbolje u svojoj kolekciji.

Na Zagrebačkom velesajmu održan je i U12 turnir 'Dvoranski Babolat Zagi kup', a od Velikogoričana su nastupili Lili Kordić i Jan Markan.

Oboje su zaustavljeni u polufinalu....

Lili je iz meča u meč bila nadmoćna, sveukupno je samo četiri gema prepustila protivnicama, a onda je u polufinalu imala susret s prvom nositeljicom, Nikom Sunara (ZGI), koja ju je dobila na svom terenu u vrlo neizvjesnom i tijesnom meču, rezultatom 7:6(3) 7:5.

"Nije išlo dalje danas. Lili je bila dosta umorna od prethodnih mečeva, a Niki se poklopilo da joj je meč prije protivnica predala meč. Sve u svemu, bila je to opaka borba iako je Lili kasnije bila malo tužno-ljuta zbog propuštene prilike. Bit će još turnira i dobrih mečeva, ovo je veliki uspjeh," rekla je preponosna mama Nikolina, koja je uvijek puna podrške i od koje je Lili naslijedila svoj sportski talent.

Jan je neposredno prije turnira izašao iz samoizolacije, u kojoj je bio cijeli njegov razred iz škole.

Nakon sjajnih mečeva u polufinalu je bolji bio drugi nositelj Ivan Dumbović (VIŽ), rezultatom 6:2 i 6:1.

"Nakon samoizolacije, koja je završila u četvrtak, jedva je čekao igrati tenis. Nismo htjeli da ide na turnir, ali on je jako želio pa smo ga pustili, iako nije trenirao. U polufinalu je ponestalo snage i sigurnosti za završnicu, ali to je sve dio ovog sporta," rekla nam je mama Dina, jako ponosna na svog sina.

"Čestitamo svim našim članovima na postignutim rezultatima. Pozivamo i dalje sve zainteresirane da nam se priključe na treninzima, a sve dodatne informacije možete saznati na 0913344031 broju telefona," poručio nam je Miha Troha, čelnik velikogoričkog iTeama.

 

Galerija slika

Iva Mišković u Ogulinu do novog naslova, Lili Kordić i Jan Markan zaustavljeni u polufinalu Iva Mišković u Ogulinu do novog naslova, Lili Kordić i Jan Markan zaustavljeni u polufinalu Iva Mišković u Ogulinu do novog naslova, Lili Kordić i Jan Markan zaustavljeni u polufinalu Iva Mišković u Ogulinu do novog naslova, Lili Kordić i Jan Markan zaustavljeni u polufinalu Iva Mišković u Ogulinu do novog naslova, Lili Kordić i Jan Markan zaustavljeni u polufinalu Iva Mišković u Ogulinu do novog naslova, Lili Kordić i Jan Markan zaustavljeni u polufinalu

Podijeli