Novosti Sport Događanja

Ivan Njegač spreman za subotnji spektakl

27.10.2016. / Nefertum IT
-Osjećam odlično ozračje pred subotnji meč u koji ulazim spreman, jedino moram poraditi na regulaciji težine- uoči boksačkog spektakla u Velikoj Gorici će Ivan Njegač.

Želeći se zahvaliti i ponovno prikazati velikogoričkoj publici koju je uvijek uvažavao, Ivan Njegač prije mjesec dana upustio se u organizaciju boksačke priredbe u čemu mu je pomogla nekolicina prijatelja i donatora bez čije pomoći nebi bilo ovog spektakla.

kumic velika.jpg

-Da nije bilo tih dobrih ljudi ova priredba se nebi niti mogla održati. Hvala im na tome i sigurno ih neću razočarati. Pozivam sve gledatelje da dođu do Srednjoškolske dvorane i uživaju u boksu, ali i podrže mlade boksače kojima će ta podrška, kao i meni uostalom dobro doći- kaže nam Ivan kojem će ovo biti deseti meč otkako je 2015. godine uplovio u profesionalni svijet boksa.

Protivnik će mu biti nimalo bezazlen Talijan, Luca Marasco koji je u dosadašnjoj karijeri ostvario 17 pobjeda i dva poraza.

-Pripreme su prošle dobro. Sparirao sam sa Stipanom Prtenjačom i Borisom Katalenićem, dok sam kondicijski dio priprema odradio s Marinom Bašićem- kaže nam Njegač.

kumic velika 1.jpg

Meč između Njegača i Marasca bit će vrhunac večeri u kojem će se publici predstaviti i mladi gorički boksači, a uz to održat će se i profesionalni meč između Meritona Shale i Csabe Schrammela u kategoriji do 91 kilograma.

Početak priredbe koja se održava u Srednjoškolskoj dvorani je u 19 sati, a ulaz za sve gledatelje je besplatan.

Podijeli