Novosti Sport Događanja

Ivan Šandor junak Kupe, Pavao Galović donio slavlje Meštrici

02.09.2020. / Damir Žbulj

Kupa iz Pokupskog odlično se pripremila za novu sezonu u višem razredu županijskog nogometa. U prva dva kola ekipa Miroslav Lukinića ostvarila je dvije gostujuće pobjede, a nakon slavlja kod Bune feštalo se i u Leknenom kod Posavca.

Čovjek odluke bio je Ivan Šandor, koji je sjajno reagirao u 30. minuti susreta, iskoristio pogrešku domaćeg vratara i pospremio loptu u mrežu, za pokazalo se konačnih 1:0.

U idućem kolu, u nedjelju od 17 sati, u Pokupsko stiže Ostrna, a uz glasnu podršku svojih navijača, koji su se iskazali i na ova dva uvodna gostovanja, Kupa se nada nastavku pobjedničke serije.

Maksimalan učinak zadržala je i Meštrica, nakon identičnih 1:0 protiv Dinamo-Hidrela iz Novog Čiča.

Pavao Galović je u finišu prvog dijela bio siguran s bijele točke.

Uvodne dvije pobjede ostvarila je i Mladost Obrezina, koja je u idućem kolu slobodna.

Vatrogasac je u Kobiliću izgubio od Jelačića iz Banova, iako je golom Landeke u samom otvaranju dvoboja imao početnu prednost. Gosti su stigli do izjednačenja u 18. minuti, a početkom nastavka i do pogotka vrijednog sva tri boda.

Buna je drugi ovosezonski poraz upisala kod Ostrne (3:1), Lonja je s minimalnih 0:1 slavila u Kloštar Ivaniću, a Gaj je s 3:1 dobio Zvekovac.

Sve utakmice trećeg kola 1. ŽNL Istok igraju se u nedjelju u 17 sati...

Vatrogasac gostuje u Vezišću, Posavec U Novom Čiču. Meštrica igra kod Zvekovca, Buna je domaćin Dubravi, a Ostrna dolazi na noge Kupi.

 

 

Podijeli