Novosti Sport Događanja

Ivica Burić debitirao pobjedom na klupi Poleta

25.09.2016. / Nefertum IT
Nogometaši Poleta svladali su danas u susretu sedmog kola Međužupanijske lige na SRC-u Zvrnik s visokih i potpuno zasluženih 4:1momčad Zeline. Trener Ivica Burić koji je ovoga tjedna sjeo na klupu kluba iz Buševca krenuo je tako pobjedom koju su mu donijeli povratnici u momčad Poleta, Robert Zlodi te Ivan Zagorec.

polet velika.jpg

Prije početka susreta od strane VGdanas kapetanu Poleta, Ivici Sučiću uručena je nagrada za najboljeg igrača Turopolja protekle sezone koji se birao kroz Trofej Željko Plepelić. Za Sučića je to druga nagrada koju mu je dodijelila naša medijska kuća jer i prve sezone kako je VGdanas pokrenuo izbor najboljeg nogometaša bio je najbolji.

polet velika 1.jpg

I dok su se gledatelji još okupljali i zauzimali svoja mjesta oko igrališta Polet je nakon petnaestak sekundi poveo. Sam na vratara gostiju, Ivana Jurića- Bera izašao je Robert Zlodi koji takve prilike u pravilu ne propušta. Polet je bio daleko bolja i čvršća momčad u prvom dijelu, a svoju dominaciju igrači trenera Burića okrunili su u 40. minuti preko povratnika Ivana Zagorca koji je idealno proigravanje od strane Sučića pospremio iza leđa zelinskog vratara, kojega je matirao još u dva navrata u nastavku susreta.

polet velika 2.jpg

Poraz gostiju u sudačkoj nadoknadi tek je ublažio Batarilo.

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 7. KOLO
NK POLET – NK ZELINA 4:1 (2:0)
STRIJELCI:
1:0 Zlodi (1), 2:0 Zagorec (40), 3:0 Zagorec (72), 4:0 Zagorec (83), 4:1 Batarilo (90+2)
NK POLET: Šoić, Stuparić, Tičarić, Pejak, Župetić (od 87. Brajković), Zagorec (od 83. Šafranić), Sučić (od 82. Blažinić), Zlodi (od 75. Petrlin), Sovina, Matušin (od 82. Sokol), Klasnić. TRENER: Ivica Burić
NK ZELINA: Jurić-Bare, Borovčak, Gilanj, Bošnjak, Eterović, Batarilo, Pajač, Posavec, Zmazek (od 65. Zubić), Ovčar, Palčić. TRENER: Damir Biškup

Podijeli