Novosti Sport Događanja

Iza kulise: Pobijedio je rukomet

04.09.2017. / Sportska redakcija

Dojmovi s rukometne premijere slegli su se. Gosti iz Estonije jučer iza 17 sati napustili su Veliku Goricu. Gostoprimstvom i brigom koju su im pružili domaćini iz HRK Gorice zadovoljni su, a istom se nada i vodstvo našeg kluba koje put Estonije kreće u četvrtak u podne.

Ipak, vratimo se još malo na subotnju utakmicu koja je odigrana u stvarno prekrasnoj atmosferi koja će svima ostati u dugom sjećanju. Već na ulazu u dvoranu osjetila se ona pozitivna atmosfera. Četristotinjak gledatelja zauzelo je svoje mjesto na tribini Srednjoškolske dvorane. Bile su tu sve generacije goričkih rukometaša, od onih koji su u nekim prijašnjim vremenima nosili dres kluba koji ove godine slavi četrdeset godina od neprekinutog rada i djelovanja, pa do onih najmlađih koji su bili zaduženi za podizanje atmosfere na tribini.

No, ono još ljepše bila je podrška koju su svojim kolegama došli dati brojni sportski djelatnici i sportaši. Bilo je tu vodstvo HNK Gorice te kompletan stručni stožer predvođen trenerom Deanom Klafurićem i igračima (Jančetić, Žutić, Marina, Matošević. Ljubisavljević). Sa svojom mladom ekipom bio je tu i Perica Vidak, kao i izaslanstva Bune i Mraclina. Zamijećeni su na tribinama i odbojkašice Velike Gorice, rukometašice Udarnika i brojni drugi koji nisu željeli propustiti ovaj spektakl za koji svi imaju samo riječi pohvale.

Jednom riječju pobijedio je rukomet i gorički sport, na što su najponosniji oni koji su se i pobrinuli za ovo; vodstvo i igrači HRK Gorice koji se svima zahvaljuju na doista nezaboravnoj atmosferi.

Galerija slika

Iza kulise: Pobijedio je rukomet Iza kulise: Pobijedio je rukomet Iza kulise: Pobijedio je rukomet Iza kulise: Pobijedio je rukomet Iza kulise: Pobijedio je rukomet Iza kulise: Pobijedio je rukomet Iza kulise: Pobijedio je rukomet Iza kulise: Pobijedio je rukomet Iza kulise: Pobijedio je rukomet Iza kulise: Pobijedio je rukomet Iza kulise: Pobijedio je rukomet Iza kulise: Pobijedio je rukomet Iza kulise: Pobijedio je rukomet Iza kulise: Pobijedio je rukomet Iza kulise: Pobijedio je rukomet

Podijeli