Novosti Sport Događanja

Jakirović: Treba nam 'svježe krvi'

14.12.2019. / Damir Žbulj

Trener Gorice Sergej Jakirović nije mogao biti prezadovoljan konačnim ishodom nakon dvoboja s Interom iz Zaprešića, no, prema razvoju situacije na travnjaku posljednjeg ovogodišnjeg nastupa može biti sretan što je u konačnici njegova momčad uzela barem bod.

Goričani su u vodstvu bili od 38. sekunde utakmice, ali je brzinsko isključenje Muse Muhammeda u finišu prvog dijela u potpunosti usmjerilo dvoboj.

-->> Zwole zabio u prvoj minuti, Musa pocrvenio, Kahlina spasio bod

Inter je u nastavku imao inicijativu, ali je srećom uspio zabiti tek jedan gol...

"Sigurno da je crveni karton Muse utjecao na konačni ishod. Moram čestitat svojim dečkima jer smo se uspjeli obraniti, Kahlina je s dvije sjajne intervencije sačuvao taj bod..."

"Sjajno smo otvorili utakmicu, brzinski poveli i kontrolirali manje više utakmicu. Nije nam Inter ništa mogao. Međutim, nakon isključenja oni su došli do izražaja. Pokušali smo mi kroz neku kontru ili polukontru ugroziti njihov gol, ali je teško po ovakvom vremenu bilo to istrčati," istaknuo je strateg Gorice.

"Prioritet nam je bio obraniti svoj gol, jednu je akciju Inter ipak uspio realizirati, ali Kahlina je po meni prvi igrač utakmice i nan raju nas je spasio," dodao je Jakirović.

Gorica odlazi na zasluženu pauzu, no, već u prvoj polovici siječnja počinju pripreme za nastavak sezone, koja kreće početkom veljače.

Jakir vjeruje kako će Uprava ponovno dobro reagirati i kako će mu osvježiti momčad, pogotovo kad se zna da bi Kristijan Lovrić mogao već ove zime napustiti klub u velikom transferu...

"Jako sam zadovoljan kako smo odradili polusezonu. Imamo više bodova nego što smo imali lani u ovo vrijeme. Morat ćemo naravno napraviti doselekciju, treba nam svježe krvi kako bismo nastavili borbu za Europu. S tim pojačanjima smatram kako ćemo se do zadnjeg kola boriti za ciljeve koje smo u klubu zacrtali!"

 

Podijeli