Novosti Sport Događanja

Jan Markan najbolji u Čakovcu, Damjan Kvakan napravio novi veliki iskorak

13.09.2021. / Damir Žbulj

Sjajne rezultate ostvarili su članovi velikogoričkog iTeama na turnirima diljem Hrvatske!

Jan Markan osvojio je naslov pobjednika na 'OP TK Čakovca do 14 godina'! Prvo je u svojoj kvalifikacijskoj skupini dobio sva tri suparnika, dok je i u glavnom ždrijebu nastavio nizati pobjede.

Prva prepreka bio mu je Noa Lepan (4:1 4:1), u polufinalu je, bez izgubljenog gema, deklasirao Natana Bokuna, dok je u borbi za trofej svladao Jurja Horvata , rezultatom 4:3(4) i 4:2.

Iva Mišković nastupila je na zagrebačkom turniru 'OP TK San Spin do 18 godina' te je u pojedinačnoj konkurenciji stigla do polufinala, a u parovima do završnice.

Polufinalni okršaj s prvom nositeljicom Doris Držanić započela je odlično, prvi set je dobila uvjerljivo, ali je suparnica preokretom stigla do slavlja (6:1, 0:6, 4:6).

U paru s Lucijom Miljanić je u borbi za trofej poražena također u tri seta, rezultatom 3:6, 6:4, 4-10.

Veliki korak u svojoj karijeri napravio je i Damjan Kvakan, koji je u Zagrebu po prvi puta nastupio na turniru za tenisače do 18 godina. Prošao je prvo kolo, ali je na zapeo na idućoj prepreci i to u tri seta od kasnijeg pobjednika turnira.

"Bio je to novi veliki korak za Damjana te mu želimo puno sreće i borbenosti na novim turnirima u ovoj kategoriji. Damjan se nedavno imao prilike i fotografirati s našim najtrofejnijim tenisačem Goranom Ivaniševićem, koji mu je svavako uzor. Čestitamo svim igračima na odličnom otvaranju sezone," javili su nam iz velikogoričkog iTeama pa dodali:

"Ponovo su otvoreni upisi za naše najmanje polaznike, za naše drage vrtićance. Svi zainteresirani mogu se javiti na telefonski broj 091/33 44 031."

Galerija slika

Jan Markan najbolji u Čakovcu, Damjan Kvakan napravio novi veliki iskorak Jan Markan najbolji u Čakovcu, Damjan Kvakan napravio novi veliki iskorak Jan Markan najbolji u Čakovcu, Damjan Kvakan napravio novi veliki iskorak

Podijeli