Novosti Sport Događanja

Josip Brajković predvodio Kupu do nove pobjede

31.10.2017. / Sportska redakcija

Poraz u Ostrni nije ostavio negativnog traga na momčad Kupe, koja se već u nedjelju vratila na pobjednički trag. Gost Pokupskog bio je Graničar iz Križa koji je doživio uvjerljiv poraz od 4:0.

Držali su gosti do 44. minute nulu, no tada je na scenu nastupio Josip Brajković koji je domaću momčad doveo u vodstvo, da bi u drugih 45. minuta hat- trickom odveo svoju momčad do devete prvenstvene pobjede. Pred Kupom su u naredna dva kola utakmice istine, jer ih najprije ove nedjelje očekuje gostovanje u Vezišću kod Milke Trnine,dok tjedan dana kasnije gostuju u Ivanić- Gradu kod vodećeg Naftaš Ivanića.

Upravo su se u 12. kolu susrele te dvije momčadi, a pobjedom od 3:0 vodeću je poziciju nakon tjedan dana vratila momčad iz Grada nafte, koja pred Milkom Trninom i Kupom ima bod prednosti. Tri boda manje ima četvrtoplasirana Ostrna koja je u nedjelju gostovala u Turopolju. Susret je završio podjelom bodova 1:1, čime je Turopolje ostalo na petoj poziciji s 23 boda na kontu.

U ostalim susretima 12. kola igrali su; Gaj-Mladost (B) 6:0, Žabnica-Ban Jelačić 0:4, Sloboda-Donja Zelina 2:3, Graničar (T)-Lipovec 2:1, Mladost (O)-Croatia 2:2.

Podijeli