Novosti Sport Događanja

Jubilarna Noć borilačkih sportova ima novi termin i drugu lokaciju: Zaprešić Boysi će 'zapaliti' atmosferu

18.10.2024. / Damir Žbulj

Vremenske neprilike odgodile su ovogodišnju jubilarnu Noć borilačkih sportova, a sada imamo i novi termin i novu lokaciju desetog izdanja ove jedinstvene sportske manifestacije!

Prvotno se Noć borilačkih sportova trebala održati 15. rujna, ali je zbog najave obilnih padalina i hladnog vremena odgođena. Podršku našim majstorima i majstoricama borilačkih vještina dat ćemo tako 16. studenog, u sportskoj dvorani srednjoškolskog centra.

Nažalost, ove godine se neće moći održati na otvorenome, u prekrasnom ambijentu Parka dr. Franje Tuđmana, no, sigurno će ova slavljenička priredba ispuniti sva očekivanja.

Za dobru atmosferu bit će zaduženi i Zaprešić Boysi pa će i njihov koncert biti dodatni mamac za dolazak navijača u velikom broju.

"Noć borilačkih sportova svojim desetim izdanjem potvrđuje da je zaživjela uz veliku potporu publike i sportaša, a ove godine u znaku je obljetnice koju ćemo zaokružiti izdavanjem monografije koja predstavlja klubove i sportaše, koji su se predstavljali na dosadašnjim izdanjima Noći borilačkih sportova," poručio je predsjednik organizacijskog odbora Ervin Kolarec.

U srednjoškolskoj dvorani imat ćemo tako priliku i ove godine gledati prezentacije mladih nada Karate kluba Velika Gorica, Judo kluba Pinky, Judo kluba Kokica, Taekwondo kluba Velika Gorica, Hrvačkog kluba Velika Gorica 1991, Karate kluba Centar, JKOSI Fuji i Boksačkog kluba Velika Gorica! Kroz njihove demonstracije predstavit će i svoje sportske dosege i uspjehe, od najranije dobi polaznika koji tek koračaju prve sportske korake pa sve do svjetski priznatih sportaša koji osvajaju najprestižnija natjecanja u Europi i svijetu. Zaista se imamo čime ponositi!

 

Podijeli