Novosti Sport Događanja

Judaši 'Kokice' sjajni i u Osijeku! Kući se vratili s novih 10 medalja!

29.10.2019. / Petar Brnada

Nakon što su na domaćem terenu u sportskoj dvorani Osnovne škole Novo Čiče organizirali treće međunarodno judo natjecanje 'Kup Turopolja 2019.' i na njemu ugrabili čak 19 medalja, mladi judaši Kokice briljirali su i na 14. Međunarodnom turniru u Osijeku gdje su osvojili novih 10 medalja!

Naime, u organizaciji judo kluba Mladost Osijek protekle subote održan je "Memorijal Josipa Ponteka" koji je okupio preko 350 natjecatelja ubrajajući i goste iz susjednih država; Srbije, Slovenije i Mađarske.

Judo klub Kokica nastupio je sa osam svojih predstavnika koji su u uzrastima do 10 i 12 godina osvojili fenomenalnih 10 medalja.

Konkretno, sjajna Jana Manojlović osvojila je 1. i 3. mjesto, Frida Kacian 1. mjesto, Zara Hrvojić 2. mjesto, Leona Martić 2. mjesto, Edita Zvonarić također 2. mjesto, Tena Pereković 2. i 3. mjesto, te Ivona Cesarec i Borna Kompes po 2.mjesto.

Galerija slika

Judaši 'Kokice' sjajni i u Osijeku! Kući se vratili s novih 10 medalja! Judaši 'Kokice' sjajni i u Osijeku! Kući se vratili s novih 10 medalja! Judaši 'Kokice' sjajni i u Osijeku! Kući se vratili s novih 10 medalja! Judaši 'Kokice' sjajni i u Osijeku! Kući se vratili s novih 10 medalja! Judaši 'Kokice' sjajni i u Osijeku! Kući se vratili s novih 10 medalja! Judaši 'Kokice' sjajni i u Osijeku! Kući se vratili s novih 10 medalja! Judaši 'Kokice' sjajni i u Osijeku! Kući se vratili s novih 10 medalja! Judaši 'Kokice' sjajni i u Osijeku! Kući se vratili s novih 10 medalja! Judaši 'Kokice' sjajni i u Osijeku! Kući se vratili s novih 10 medalja! Judaši 'Kokice' sjajni i u Osijeku! Kući se vratili s novih 10 medalja! Judaši 'Kokice' sjajni i u Osijeku! Kući se vratili s novih 10 medalja! Judaši 'Kokice' sjajni i u Osijeku! Kući se vratili s novih 10 medalja! Judaši 'Kokice' sjajni i u Osijeku! Kući se vratili s novih 10 medalja! Judaši 'Kokice' sjajni i u Osijeku! Kući se vratili s novih 10 medalja!

Podijeli