Novosti Sport Događanja

Jurica Mihalj novi član Uprave NK Kurilovec zadužen za struku

17.04.2018. / Sportska redakcija

Stvari u Kurilovcu nakon iznenadnih nedjeljnih ostavki predsjednika Daniela Gorenca i sportskog direktora Darka Janječića- Žice sjedaju na svoje mjesto. Momčad pod vodstvom trenera Damira Biškupa priprema se za sutrašnji ogled kod Vrapča, a kako bi sve klupske aktivnosti nastavile dalje Uprava kluba raspodijelila je zaduženja. Najaktivniji su u posljednja dva dana bivši predsjednik Filip Gabelica i Ivica Krmpotić koji su i do dolaska Darka Janječića vukli sve konce.

-Klub nakon ovih događanja ne prestaje s radom, nastavljamo kao da se ništa nije dogodilo. Naravno, da će osobu kao što je Žica, koji je jedan od najbolji sportskih djelatnika biti teško nadomjestiti, no što je tu je, nastavljamo dalje graditi započetu priču- priča bivši predsjednik i sadašnji član Uprave Filip Gabelica otkrivši nam najnoviju informaciju.

-Novi član Uprave zadužen za struku je Jurica Mihalj. O njemu ne treba pretjerano trošiti riječi, vjerujem kako će on biti veliko pojačanje po tom pitanju- kaže Gabelica.

Ciljevi Udarnika ostaju isti- biti stabilan trećeligaš, za što kažu postoje svi preduvjeti. Momčad vođena od strane trenera Biškupa najugodnije je iznenađenje dosadašnjeg dijela 3. HNL, i svi vjeruju kako će tako biti i nadalje. Iako Kurilovčanima dolazi serija teških utakmica (Vrapče, Maksimir, Opatija) bijelu zastavu u Kurilovcu neće izvjesiti ni pred kim.  

Podijeli