Novosti Sport Događanja

Karate klub Centar ponosan na rezultate u Ivaniću i Sisku: Četiri odličja na Kupu mladosti, četiri na Tigar kupu

21.02.2024. / Damir Žbulj

Odlične rezultate na turnirima u Ivanić Gradu i Sisku ostvarili su i predstavnici goričkog Karate kluba Centar, koji su ukupno osvojili osam odličja,

Na Kupu mladosti u Ivanić Gradu sudjelovalo je gotovo 500 djece iz 52 kluba, a Centar je predstavljalo 14 boraca, koji su osvojili jedno zlato i tri bronce.

Zlatna je bila Sara Brletić, dok su brončane bile Franka Jerkin, Kim Kumic i Laura Agatić.

"Još su nastupili Lara Dugonjić, Jakov Fistrić, Luka Kovač, Mihael Jurlina, Nola Mišić, Gabriela Vučur, Gabriela Mosković, Dora Paić, Noa Smolčić i Katja Štrosar. Bio je to vrlo jak turnir za mlađe uzraste na kojem, s ponosom možemo reći, da smo osvojili četiri odličja," javio je trener Josip Premužić.

U Sisku se održao Tigar kup, uz nastupe osam članova Karate klub Centar, koji treniraju u OŠ Nikole Hribara.

Osvojili su također osam medalja, od čega jedno srebro i tri bronce.

Kim Kumic je stigla do finala te je zaslužila srebro, dok su Patrik Jeromić, Sara Brletić i Franka Jerkin osvojili brončana odličja. Još su nastupili Lara Dugonjić, Jakov Fistrić, Mihael Jurlina i Nola Mišić.

 

 

Galerija slika

Karate klub Centar ponosan na rezultate u Ivaniću i Sisku: Četiri odličja na Kupu mladosti, četiri na Tigar kupu Karate klub Centar ponosan na rezultate u Ivaniću i Sisku: Četiri odličja na Kupu mladosti, četiri na Tigar kupu Karate klub Centar ponosan na rezultate u Ivaniću i Sisku: Četiri odličja na Kupu mladosti, četiri na Tigar kupu Karate klub Centar ponosan na rezultate u Ivaniću i Sisku: Četiri odličja na Kupu mladosti, četiri na Tigar kupu Karate klub Centar ponosan na rezultate u Ivaniću i Sisku: Četiri odličja na Kupu mladosti, četiri na Tigar kupu

Podijeli