Novosti Sport Događanja

Karatisti završavaju s pripremama za nadolazeću sezonu

26.08.2016. / Nefertum IT
U Karate klubu Velika Gorica s nestrpljenjem se očekuju nova natjecanja u nadolazećoj sezoni. Nakon završenog zadnjeg velikog natjecanja početkom srpnja, Svjetskog kupa u Umagu, velikogorički kartisti počeli su 25. srpnja s pripremama te su trenutno pri završetku bazičnog pripremnog perioda.

-Početkom rujna kadeti, juniori i mlađi seniori započinju sezonu u Čakovcu nastupom na međunarodnom turniru. Fokus je na prvenstvu Hrvatske u prosincu kada "lovimo" nove medalje i potencijalne kandidate za europsko prvenstvo u veljači iduće godine u Bugarskoj. Uz Igora Vrbana koji ima osiguran nastup zbog medalje na Cipru, priliku love i ostali koji su konstantno osvajači medalja u svojim kategorijama. Cilj nam je nastupiti na prvenstvu Hrvatske za kadete, juniore i mlađe seniore sa 11 natjecatelja, što bi nam bio rekord. Dobre rezultate također očekujemo i od najmlađih natjecatelja- ispričao nam je trener Goran Živković kojeg je Hrvatski karate savez imenovao izbornikom juniorske reprezentacije.

karate velika.jpg

Dva velika projekta za koja će biti zadužen Europsko prvenstvo u Sofiji te Svjetsko prvenstvo u Kairu koja se održavaju iduće godine.

Podijeli