Novosti Sport Događanja

Karlo Igor Majić zabio Gorici u slavlju Rudeša, Stojanovski i Lovrić 'okrenuli' Bravo: Najbitnije je da smo fizički spremni

22.01.2022. / Damir Žbulj

Nogometaši Gorice imali su ove subote dvostruki pripremni program. U prvom dvoboju s Rudešom zaigrali su većinom juniori, uz Doku, Keitu, Golubickasa, Stojanovskog, Šrolera i Matara, a takva je ekipa poražena 3:1 od Rudeša.

Na terenu s umjetnom travom gosti su poveli u finišu prvog poluvremena preko Brajkovića, dok su u nastavku povećali prednost preko Sekulića i Karla Majića, našeg domaćeg dečka s Podrbrežnice, koji je na početku svoje karijere igrao u Radniku, Gorici, a preko mladih selekcija Dinama zaputio se u inozemstvo. Karijeru će pokušati oživjeti u Rudešu.

Konačni rezultat je u finišu postavio Ante Matej Jurić, koji je ove zime u Gorici na probi iz trećeligaša Belišća.

U početnoj postavi bili su Dalipagić, Doka, Ćurić, Matković, Keita, Golubickas, Brlek, Benito, Stojanovski, Šroler, Matar, a još su zaigrali Cruce, Skrbin, Jug, Brandić i Jurić.

Na glavnom terenu Gradskom stadiona Gorica je ugostila slovenski Bravo i na kraju je slavila 2:1, preokretom u nastavku dvoboja, golovima Stojanovskog i Lovrića.

Od prve minute zaigrali su Debijađi, Mitrović, Steenvoorden, Marjanović, Musa, Babec, Suk, Delfi, Kalik, Lovrić i Cruz, dok su u nastavku ušli Keita, Cruce, Golubickas, Šroler i Stojanovski.

Obje utakmice propustili su Pršir, Fruk, Krizmanić, Kotarski, Jovičić, Dvorneković i Junior.

Stojanovski je zabio u 67. minuti, ubrzo nakon što je ušao u igru, lijepo iz okreta pod gredu. Lovrić je desetak minuta prije kraja pogodio iz slobodnog udarca s više od 20 metara.

Treneru Renduliću i nogometašima Gorice ostalo je još manje od sedam dana za ispravljanje pogrešaka prije početka drugog dijela sezone, u peta u Puli.

"Ono što smo htjeli to smo i napravili. Dali smo svima minutažu. Protiv Rudeša smo u sastav stavili i puno juniora, uz pokojeg prvotimca. Protiv Brava smo znali da će biti teško, dobra su momčad, pokazuju to u prvenstvu u Sloveniji. Generalno sam zadovoljan, nitko nema značajnijih zdravstvenih problema, svi smo se istrčali..."

"Dominirali smo u posjedu, mogu s te strane biti zadovoljan. Radili smo greške u obrani i imao još ovih par dana za to ispraviti. Imamo  problema s Krizmanićem, nisu u potpunosti spremni Jovičić, Kotarski, ali oni koji su ih zamijenili su dobri. Najbitnije je da smo fizički spremni i nadam se da ćemo pružiti dobru igru u Puli," poručio je nakon 'generalke' strateg Gorice.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Podijeli