Novosti Sport Događanja

Klas polusezonu zaključio pobjedom

05.12.2016. / Nefertum IT
U zaostaloj utakmici 15. kola Jedinstvene županijske nogometaši Klasa u subotu su u Ivanić Gradu s 2:0 svladali domaći Naftaš zaključivši tako polusezonu na najbolji mogući način. U svakom periodu igre igrači trenera Igora Barukčića zatresli su po jednom mrežu. Vodstvo im je nakon asistencije Gorana Fišera donio Vedran Butković, da bi konačnih 2:0 postavio Marko Smolec. Mogla je pobjeda biti i uvjerljivija jer su Mičevčani u nastavku propustili realizirati još nekoliko izglednih prilika.

-Oni su dobro ušli u utakmicu nametnuvši nam svoj ritam. No, nakon toga su pali. Na momente smo jako dobro igrali, a dečki su još jednom pokazali veliku borbenost. Htjeli smo pobjedom zaključiti polusezonu nakon dva uzastopna remija- o utakmici će trener Klasa, Igor Barukčić.
Ovom pobjedom Klas je nastavio i niz bez poraza koji se sada protegao na čak sedam susreta čime su se odmaknuli od najugroženijih klubova Jedinstvene županijske lige.

klas velika.jpg

-Da nam je netko nakon pet-šest kola u kojima smo nizali poraze ponudio 19 bodova ovo bi potpisali, tako da je postignuti rezultat zadovoljavajuć jer smo napravili dobre temelje za proljetni nastavak prvenstva gdje nam je cilj još više se približiti sredini ljestvice- rezimirao je učinak Barukčić.

Ovom utakmicom i službeno je spušten zastor na jesenski dio prvenstva u Jedinstvenoj županijskoj ligi gdje je naslov pripao nogometašima Jamnice. Najbolji plasman od turopoljskih klubova postigli su mladi igrači Gorice koji su na stanku otišli s pete pozicije i 29 osvojenih bodova. U donjem dijelu poretka su Klas na 12. mjestu s 19 bodova na kontu, Lomnica je za poziciju i bod slabija, dok posljednja dva mjesta drže Mraclin s devet i Lukavec sa sedam osvojenih bodova.

Podijeli