Novosti Sport Događanja

KOP Tur: Vidimo se i idući vikend na 'najvećem pješčaniku za djecu na svijetu'

09.05.2020. / Damir Žbulj

Hrvatska od ponedjeljka ulazi u treću fazu popuštanja mjera borbe protiv koronavirusa. Epidemiološka situacija je u Velikoj Gorici, kao u većini Lijepe naše, izuzetno povoljna i ljudi jedva čekaju da se mogu vratiti svojim redovnim aktivnostima.

Sportska rekreacija izuzetno je važna za cjelokupno zdravlje naše zajednice, a svoj doprinos u ponovnoj aktivaciji naših sugrađanki i sugrađana dao je i Klub odbojke na pijesku Tur.

Na sjajnim terenima odbojke na pijesku u Cvjetnom naselju još neko vrijeme neće biti organiziranih treninga i sportskih natjecanja, no, to ne znači kako se ona ne mogu koristiti, naravno, uz pridržavanje preporuka, stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske, vezano uz obaveznu dezinfekciju, maksimalan broj osoba, držanje fizičkog razmaka...

"Od jutra je bio aktivan dan na pijesku, djeca su uživala, gradile su se kule, loptalo se na sve načine, puštao se zmaj, a i za starije se ponešto našlo," istaknuli su iz kluba nakon subotnjeg otvaranja sezone.

"Hvala svima i vidimo se idući vikend na najvećem pješčaniku za djecu na svijetu," poruka je iz KOP Tur.

Nadamo se kako će epidemija koronavirusa uskoro biti u potpunosti suzbijena, kako će tereni vrlo brzo biti u punoj funkciji i kako ćemo u Velikoj Gorici imati priliku uživati i u zanimljivim pjeskaškim sportskim nadmetanjima.

Podijeli