Novosti Sport Događanja

Korona i treći puta ušla u svlačionicu goričkih košarkaša

28.11.2020. / Damir Žbulj

Košarkaši Gorice i treći puta idu u samoizolaciju i odgađaju utakmice domaćeg prvenstva.

Prvo ih je koronavirus posjetio sredinom listopada, nakon uspješnog povratka i nekoliko sjajnih pobjeda u izolaciju su morali neposredno prije odlaska na prvi turnir regionalne ABA 2 lige, 8. studenog.

Uslijedio je novi pobjednički povratak prije desetak dana u Osijeku pa iznenađujući poraz kod Furnira i 'demontaža' Hermes Analitice...

Dvoboj sa Alkarom otkazan je zbog korone u redovima Sinjana, a sada se u nedjelju u Gradskoj sportskoj dvorani neće igrati ni dvoboj sa Šibenkom, kao niti gostovanje u Splitu, koje je bilo predviđeno za 4. prosinca.

"Zbog pozitivnog nalaza na virus SARS Cov-2 igrača KK Gorica te zbog propisane samoizolacije igrača i članova stručnog stožera, utakmica između KK Gorica i GKK Šibenka, koja se trebala odigrati u nedjelju odgođena je po naputku HZJZ-a," poruka je iz kluba.

Temeljem novih mjera za suzbijanje bolesti COVID-19 koje je donijela Vlada RH odgađaju se sve utakmice i treninzi do 21. prosinca godine svih košarkaških liga, osim HT Premijer lige u muškoj i ženskoj konkurenciji.

"Sukladno tome do daljnjega nema treninga niti utakmica svih naših mlađih selekcija," još jednom su naglasili iz KK Gorica.

(Foto: HKS, Marin Sušić)

 

Podijeli