Novosti Sport Događanja

Košarkaši Gorice ne putuju u Osijek

20.10.2020. / Damir Žbulj

Zbog tri pozitivna testa na koronavirus seniorski pogon košarkaškog kluba Gorica završio je u samoizolaciji, odgođene su utakmice sa Šibenkom i sinjskim Alkarom, a neće se niti odigrati dvoboj sedmog kola na gostovanju u Osijeku...

"Utakmica sedmog kola HT Premijer Lige KK Vrijednosnice Osijek - KK Gorica, koja se trebala igrati u nedjelju 25. listopada, odgođena je po naputku HZJZ-a zbog igrača KK Gorica koji se nalaze u samoizolaciji," poruka je iz osječkog Premijerligaša.

Goričani su sjajno otvorili sezonu, pobjedama nad Splitom, Zabokom i Zadrom te ravnopravnim okršajem i porazom u Draženovom domu kod Cibone.

No, trenutno su na osmoj poziciji ljestvice, jer trenutno imaju dva, a uskoro će imati tri utakmice manje od konkurencije. Morat će nadoknaditi propušteno, a nadamo se kako će sve biti u redu do 31. listopada, kad u Gradsku sportsku dvoranu po rasporedu dolazi Adria Oil Škrljevo.

Vodeći su Cibona i Zadar s pet pobjeda i jednim porazom. Zadrani su izgubili upravo od Gorice, a Vukovi su poraženi tek na Višnjiku.

(Foto: KK Cibona)

Podijeli