Novosti Sport Događanja

Košarkaši razočarali kod Škrljeva: Nikad lošiju utakmicu nismo odigrali, trebamo se zatvoriti u dvoranu

23.01.2022. / Damir Žbulj

Košarkaši Gorice nisu opravdali očekivanja i ispunili najave koje su dali prije gostovanja kod Adria Oil Škrljeva, ekipe koja ih je ove sezone dobila u velikogoričkoj Gradskoj sportskoj dvorani.

Bikovi su priželjkivali revanš, ali su na kraju uvjerljivo poraženi...

Završilo je 81:70, iako su domaći u nastavku imali i gotovo 20 poena prednosti.

Jednostavno, trener Radoš nije imao dovoljno raspoloženih pojedinaca, zakazao je dalekometni šut, dok su igrači Škrljeva pogađali trice iz nemogućih pozicija.

Ključna je bila druga dionica, u kojoj je Gorica u potpunosti podbacila i omogućila domaćim košarkašima da odu na dvoznamenkastu razliku.

"Mislim da smo utakmicu izgubili u drugoj četvrtini kada smo dopustili da se rezultatski odvoje. Pogodili su par teških šuteva, mi se u obrani nismo posložili i do kraja su samo održavali prednost," rekao je nakon poraza kapetan Bikova Borna Kapusta.

"Čestitam Škrljevu na pobjedi. Bili su bolji u svakom segmentu igre. Željeli su više dobiti ovu utakmicu i to se očitovalo u većoj agresiji, a u tom kontaktu mi nismo danas parirali. S druge strane mislim da nikad lošiju utakmicu nismo odigrali što se tiče napadačkog dijela. Previše otvorenih šuteva smo promašili. Mi se trebamo zatvoriti u dvoranu, raditi i idemo daljem," dodao je strateg Gorice.

Kapusta je upisao 14 poena i osam skokova, Uljarević je dodao 12, a Baković 11 poena. Prvo ime pobjednika bio je Josip Barnjak sa 17 koševa i pet skokova.

Gorica borbu za plasman u Ligu za prvaka u idućem kolu nastavlja na svom parketu, protiv Cedevite Junior.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Podijeli