Novosti Sport Događanja

Krenule pripreme za MNL Turopolja i Posavine: Tko može 'skinuti' Kuče s trona?

17.05.2020. / Damir Žbulj

Korona nije zaustavila malonogometaše! Nakon što će se 13. lipnja nastaviti Breška liga, natjecanje ekipa s područja Vukomeričkih gorica, odlučeno je i kako će se igrati i Malonogometna liga Turopolja i Posavine.

-->> Breška liga igra se i ove godine: Ako treba i bez gledatelja

Bit će to šesto izdanje, početak je planiran za sredinu idućeg mjeseca, a završnica do Velike Gospe, ovisno o broju prijavljenih sudionika.

Vodstvo natjecanja održalo je sastanak u športskom domu Kučama te je odlučeno kako će ove godine ligu organizirati Udruga mladih Veleševec.

Epidemiološka situacija u Hrvatskoj je odlična, mjere obrane od koronavirusa popuštaju iz dana u dan i trenutno nema bojazni za održavanje ove popularne društveno-sportske manifestacije.

"Ovim putem pozivamo ekipe, i stare i nove, zainteresirane za sudjelovanje u ovogodišnjem izdanju MNL Turopolja i Posavine da nam se jave do petka 22. svibnja na mail mnltip16@gmail.com ili zsmrekar@gmail.com s prijavom svog mjesta i podacima voditelja," poručili su organizatori.

"Za sva pitanja neka kontaktiraju povjerenika lige Zorana Smrekara na 0994273560 broj mobitela."

Prema trenutnim informacijama momčad Ribnice ove godine neće sudjelovati, a lani su se natjecali još Veleševec, Poljana Čička, Gornje Podotočje, Lazina Čička, Drnek, Jagodno, Novo Čiče, Bukevje, Mraclin, Turopolje i Kuče, neprikosnoveni i peterostruki prvak!

Možda će u šestom izdanju trofej pobjednika promijeniti vlasnika?

 

 

 

 

 

Podijeli