Novosti Sport Događanja

Kučani nastavili 'gaziti', u Okuju igraju derbi s Buševcem

18.07.2021. / Damir Žbulj

Na terenu Dinamo Hidrela u Novom Čiču ekipa Jagodnog ugostila je osmo kolo Malonogometne lige Turopolja i Posavine.

Već na otvaranju programa domaćin je sa 6:0 'sredio' Rakitovec te su se dečki nakon toga mogli mirno posvetiti i 'trećem poluvremenu'. Perečinec je dao dva komada, a po jednom su precizni bili Kos, Vajda, Vukadin i Jakovljević.

Kučani nisu imali milosti za Mraclin te su nastavili sa svojim savršenim učinkom. Učvrstili su svoju prvu poziciju prije nedjeljnog derbija s Buševcem, a u 6:0 slavlju hat-trick postigao je Čunčić, dvostruki strijelac bio je Milatović, a jedan zgoditak doda je Lučić.

Buševčani su korak za vodećima zadržali 2:1 pobjedom nad Drnkom, golovima nezaustavljivog Stuparića i Bobesića.

U nedjelju se Turopoljsko-posavska liga u Okuju, na terenu gdje je svoje prve nogometne korake napravio Marcelo Brozović.

Okujci su u Novom Čiču igrali protiv branitelja naslova, koji ove sezone i ne briljiraju baš. Završilo je bez pobjednika 3:3, u dramatičnom okršaju punom preokreta. Golubić je zabio sva tri pogotka za Okuje, dok su Šeić i Benke bivšim prvacima donijeli bod.

Vukovina je i dalje bez poraza, s dva boda manje od lidera iz Kuča. Ribnica nije imala šanse, pet puta su njeni igrači morali po loptu u mrežu, a niti jedan gol nisu zabili.

Sjajan je bio Neven Novosel, koji je bio dvostruki strijelac, baš kao i Nikić. U listu strijelaca upisao se i Marušić.

Novo Čiče je na svom travnjaku s 4:1 dobilo Lazinu i tako ostalo na dva boda minusa za vrhom. Škrtić je upisao hat-trick, a jedan gol dodao je Čurla.

Čička Poljana je predvođena braćom Jambrešić s 4:2 dobila Veleševec, a Gornje Podotočje je napunilo mrežu posljednjeg Bukevja u 7:2 slavlju.

U nedjelju je domaćin Okuje, a od 15 sati na teren izlaze Drnek i Veleševec. Odmah nakon na rasporedu je veliki okršaj ekipa Kuča i Buševca. Jagodno igra protiv Mraclina, a Novo Čiče je veliki favorit protiv Rakitovca. Vukovina će odmjeriti snage s dečkima iz Lazine, Gornje Podotočje igra protiv Ribnice, dok će domaćini iz Okuja svoje navijače pokušati razveseliti u susretu s Čičkom Poljanom.

Na kraju dana sastaju se Turopolje i Bukevje.

Na vrhu ljestvice Kučani imaju svih osam pobjeda, Vukovina i Novo Čiče imaju dva boda manje, dok je Buševec osvojio 21 bod i to je četvorka koja se izdvojila od ostatka konkurencije. Slijedi Mraclin s 15 bodova, Gornje Podotočje ima dva manje,m dok je Ribnica upisala četiri pobjede i isto toliko poraza. Branitelj naslova iz Turopolja je tek na osmom mjestu sa samo deset bodova, slijede Čička Poljana (9), Drnek (8), Lazina Čička (7), Okuje (6), Jagodno (5), dok su po četiri boda skupil i Veleševec i Rakitovec. Na dnu je Bukevje sa samo jednim slavljem.

Listu strijelaca uvjerljivo predvodi Mario Stuparić s 15 golova i danas će biti važan njegov doprinos protiv lidera. Čunčić i Harambašić do sada su brojali do devet, Novosel i Filipović zabili su po jedan manje, dok su sedam komada zabili Milatović i Nikić.

Podijeli