Novosti Sport Događanja

Kuče domaćin završnice malonogometne sezone

18.08.2017. / Sportska redakcija

Iza nas je malonogometna sezona koja je iznjedrila najbolje momčadi na Malonogometnoj ligi Vukomeričkih gorica i Turopoljsko-posavskoj ligi. Prošle sezone na Kravarščici je premijerno odigran dvoboj između najboljih momčadi lige. Bio je to pun pogodak vodstva liga koje je ovim potezom doprinijelo stvaranju prijateljskih odnosa, ali i sportskog rivaliteta koje svoj nastavak ima sutra na igralištu u Kučama.

Lani su uspješniji bili brežani koji su u pet odigranih susreta slavili u njih četiri, dok je čast Turopoljsko posavske lige obranilo Kuče koje je slavilo u dvoboju prvaka kontra Kravarskog. Njihov dvoboj i ove će godine biti vrhunac dana, a kako smo mogli čuti prvaci iz Kravarskog pokušat će se revanširati oslabljenom domaćinu za taj poraz.

Uz njih u sutrašnjem četveromeču najboljih momčadi liga sudjelovat će još Gornji Hruševec, Lijevi Štefanki i Dubranec koji će braniti čast Malonogometne lige Vukomeričkih gorica, dok su predstavnici Turopoljsko-posavske lige Turopolje, Bukevje i Čička Poljana. Osim dvoboja najboljih momčadi odigrat će se i susret između selekcija jedne i druge lige, kao i revijalna utakmica između veterana Kuča i Čičke Poljane.

Početak programa je u 15,30 sati, a uz sportski dio organizatori su se pobrinuli i za dobru zabavu pa će tako sve posjetitelje zabavljati Josip Pukanić Puky i Marocco band.

RASPORED
15,30 ČIČKA POLJANA - DUBRANEC
16,20 BUKEVJE - LIJEVI ŠTEFANKI
17,00 TUROPOLJE - GORNJI HRUŠEVEC
17,40 REPREZENTACIJA TUROPOLJSKO - POSAVSKE LIGE – REPREZENTACIJA VUKOMERIČKIH GORICA
18,20 REVIJALNA UTAKMICA VETERANA KUČA I ČIČKE POLJANE
19,00 KUČE – KRAVARSKO

Podijeli