Novosti Sport Događanja

Kuče i Vukovina i dalje na samo bod razlike, Čička Poljana u Veleševcu odigrala još jedan remi

22.07.2024. / Damir Žbulj

I Veleševec se iskazao kao domaćin novog kola Malonogometne lige Turopolja i Posavine, a brojni okupljeni su mogli uživati i u odličnim okršajima na zelenom terenu, ali i u zabavi do sitnih sati za koju je bio zadužen Lotos band.

Još se jednom pokazalo kako je najteže odigrati one utakmice u kojima su 'unaprijed upisani bodovi'. Takva je bila i ona lidera iz Kuča protiv Okuja, jer dok se očekivalo kako će aktualni prvak lako riješiti ovu prepreku u borbi za novu titulu, završilo je s minimalnih 2:1, golovima Sarafa i Milatovića.

Vukovina je uspjela nadoknaditi zaostatak i 'okrenuti' odlični Drnek, a za finalnih 3:2 zabijali su Panižić, Matić i Karaula.

Novi 'krivi korak' napravila je Čička Poljana, koja je upisala novi remi te je sada udaljena velika četiri boda od vodećih Kučana. Dvoboj s Ribnicom završen je bez pobjednika i postignutih golova, a iako je Čička Poljana i dalje bez poraza, ovo im je bio već treći neodlučeni ishod.

Novo Čiče je s 4:0 nadigralo Rakitovec, Turopolje je s 3:0 dobilo Veleševec, a Mraclin je s minimalnih 1:0 bio bolji od Lazine.

Još su tri kola do kraja natjecanja, u subotu 27. srpnja domaćin je Rakitovec, dok će se nakon kratke pauze Turopoljsko-posavska liga nastaviti 10. kolovoza u Novom Čiču. Veliko finale je 17. kolovoza!

U Rakitovcu je slobodan Drnek, domaćin igra s Vukovinom, Veleševec protiv Novog Čiča, Turopolje protiv Čičke Poljane, a Kuče protiv Ribnice. Mraclin igra s Okujem, Jagodno protiv Lazine.

Galerija slika

Kuče i Vukovina i dalje na samo bod razlike, Čička Poljana u Veleševcu odigrala još jedan remi

Podijeli