Novosti Sport Događanja

Kuče neprikosnoveni vladar malonogometnih terena

20.08.2017. / Sportska redakcija

Superkupom u Kučama završila je malonogometna sezona za momčadi Turopoljsko- posavske lige i Malonogometne lige Vukomeričkih gorica. Za nijansu su ovoga puta uspješniji bili domaćini iz Turopoljsko-posavske lige. Primat su im donijeli igrači Kuča koji su u srazu prvaka nadjačali kao i prošle godine Kravarsko.

Njihov susret bio je svojevrsno finale jučerašnjeg dana koje je popratio i najveći broj znatiželjnika. U zanimljivoj i neizvjesnoj utakmici rezultatom 4:3 slavili su domaćini u čijim je redovima dominirao zasigurno najveći hakler s ovih prostora Ivo Berković (nejasno ostaje zašto nije bio najbolji igrač Turopoljsko-posavske lige, op.a) uz kojeg se istaknuo i trostruki strijelac Tomislav Jakovljević.

Uz Kuče uspješniji su bili i igrači Turopolja koji su s visokih 6:2 na opće iznenađenje porazili Gornji Hruševec, dok su Lijevi Štefanki bez prvih vedeta Alena Stanešića i Ivice Petkovića dobro parirali Bukevju. No, mala ih je neopreznost kasnije odvela u poraz.

Čast Brežana obranili su Dubranec koji je kao i lani bio uspješniji od Čičke Poljane, te selekcija lige. U oba je susreta igrač odluke bio nezaustavljivi Mario Starčević koji je u oba susreta bio dvostruki strijelac. Jedan od promatrača dobacio nam je na to sljedeće „momčadi u kojima igra Mario Starčević igraju ozbiljno i uvijek pobjeđuju“.

Tko zna u kojem bi smjeru otišao i konačni rezultat da su se i ostali ponijeli njegovim tragom. Ovako su primat ponijeli igrači Turopoljsko- posavske lige. Iako će mnogi kazati kako su rezultat i pobjeda ipak najvažniji, bitnije od toga je druženje i stvaranje novih prijateljstava koje će svoj nastavak svi vjeruju imati već sljedeće sezone.

REZULTATI
KUČE-KRAVARSKO 4:3 (Jakovljević 3, Berković/ Turković 2, J. Domitrović)
TUROPOLJE-GORNJI HRUŠEVEC 6:2 (D. Josić 2, Smrekar 2, Štefanić, Šejić/ N. Kuzmić 2)
BUKEVJE-LIJEVI ŠTEFANKI 3:0 (Kovač 3)
ČIČKA POLJANA-DUBRANEC 0:3 (Starčević 2, Fabijanac)
SELEKCIJA TUROPOLJSKO-POSAVSKE LIGE- SELEKCIJA LIGE VUKOMERIČKIH GORICA 0:3 (Starčević 2, Skrbin)

Galerija slika

Kuče neprikosnoveni vladar malonogometnih terena Kuče neprikosnoveni vladar malonogometnih terena Kuče neprikosnoveni vladar malonogometnih terena Kuče neprikosnoveni vladar malonogometnih terena Kuče neprikosnoveni vladar malonogometnih terena Kuče neprikosnoveni vladar malonogometnih terena Kuče neprikosnoveni vladar malonogometnih terena Kuče neprikosnoveni vladar malonogometnih terena Kuče neprikosnoveni vladar malonogometnih terena Kuče neprikosnoveni vladar malonogometnih terena Kuče neprikosnoveni vladar malonogometnih terena Kuče neprikosnoveni vladar malonogometnih terena Kuče neprikosnoveni vladar malonogometnih terena Kuče neprikosnoveni vladar malonogometnih terena Kuče neprikosnoveni vladar malonogometnih terena Kuče neprikosnoveni vladar malonogometnih terena Kuče neprikosnoveni vladar malonogometnih terena Kuče neprikosnoveni vladar malonogometnih terena Kuče neprikosnoveni vladar malonogometnih terena Kuče neprikosnoveni vladar malonogometnih terena Kuče neprikosnoveni vladar malonogometnih terena Kuče neprikosnoveni vladar malonogometnih terena

Podijeli