Novosti Sport Događanja

Kurilovčani i dalje žele ostati na tronu

22.01.2017. / Nefertum IT
Sportsko rekreacijski centar Kurilovec gdje je u proteklih mjesesc dana bilo tiho, od danas je ponovno živnuo. Naime, s pripremama za proljetni dio prvenstva započeli su nogometaši Udarnika, koji su jesenas bili najbolja momčad Međužupanijske lige.

Igrače i stručni stožer dočekali su i pozdravili predsjednik Filip Gabelica, direktor Ivica Krmpotić te sportski direktor Darko Janječić Žica. Poslije kratke dobrodošlice trener Boris Perković izveo je igrače na snijegom pokriven teren. Nakon uvodnog rastrčavanja uslijedila je igra na dva gola.

udarnik velika 1.jpg

-Trenirat ćemo šest puta tjedno i to isključivo na terenima u Kurilovcu, a koristit ćemo i teretanu u Sesvetama. U planu je i deset prijateljskih utakmica kroz koje će svi igrači dobiti šansu da se pokušaju nametnuti. Sudjelujemo i na turniru čiji je domaćin HAŠK, gdje je zanimljivo to što utakmice traju šezdeset minuta, tako da će jedna momčad igrati u subotu, a druga u nedjelju- informiorao nas sportski direktor Janječić.

S odigravanjem kontrolnih utakmica Kurilovčani kreću već u subotu kada će im se suprostaviti jesenski prvak Jedinstvene županijske lige, Jamnica nakon čega slijede utakmice kontra Kustošije (1. veljače), Španskog (15. veljače), Turopoljca (18. veljače), juniora Lokomotive (23. veljače), utakmica Kupa Nogometnog središta Velika Gorica je 26. veljače, dok će Kurilovčani od 4. do 12. veljače sudjelovati na turniru na Pešćenici gdje uz njih igraju još HAŠK, Samobor, Stupnik, Trnje te jedan austrijski klub.

udarnik velika.jpg

Igrački kadar nije mijenjan, na popisu trenera Perkovića nalazi se 26 igrača; vratari Kranjčec i Feljan, te igrači Grdenić, Džaja, Strunje, Kelihar, Pralas, Stojić, Mihanović, Maričević, Petković, Matanović, Zlodi, Brčić, Milanović, Paradžik,Skrbin, Brajko, Ladović, Šarić, Landeka, Kelava, te tri juniora Gršić, Kolarec i Krasnić. Jedino novo lice u kurilovečkoj svlačionici je Hrvoje Šimić koji je baš poput Kelihara ljetos operirao koljeno, pa će obojica zbog toga pripreme odraditi po posebnom programu.  

-Ja se nadam da će do početka prvenstva biti potpuno spremni i da će biti prava pojačanja, jer se radi o dva izvrsna igrača, a vrlo važno za naglasiti je da iz kluba nije nitko otišao- nadodao je Janječić.  

Podijeli