Novosti Sport Događanja

Kurilovec nastavio s lošim izdanjima

31.05.2018. / Sportska redakcija

U Kurilovcu kao da se jedva čeka kraj ove sezone, jer momčad je i u susretu protiv Zagorca nastavila s blijedim izdanjima, upisavši četvrti poraz u posljednjih pet prvenstvenih susreta. Uoči jučerašnjeg dvoboja s gostima iz Krapine,  trener Damir Biškup imao je slatkih briga oko sastavljanja momčadi jer na dispoziciju mu nisu bili vratar Kranjčec (nedovoljno zaliječen sjedio je na klupi), Horvat, Brčić, Kelava, Šarić, Ramljak), tako da su na klupi za pričuve sjedila tek četvorica igrača.

Sve to, uz voljni moment olakšalo je gostima da ostvare pobjedu od 4:1 kojom su preskočili Kurilovčane na ljestvici. Zagorec je tako sada peti, a Kurilovec tek sedmi.  Nezadovoljan prezentacijom svoje momčadi bio je i član Uprave Filip Gabelica rekavši nam kako će na ljeto biti drastičnih rezova.

Već nakon prvih 45. minuta gosti su imali vodstvo od 2:0 koje su im donijeli Kunštek i Smrekar koji je bio precizan s bijele točke. U nastavku susreta Hanžić je povisio na 3:0, da bi Kurilovec u 89. preko Ladovića postigao počasni zgoditak. Svojim drugim zgoditkom konačnih 1:4 za goste iz Krapine postavio je Smrekar.

3. HNL, 32. KOLO
NK KURILOVEC – NK ZAGOREC 1:4 (0:2)
STRIJELCI: 0:1 Kunštek (10), 0:2 Smrekar (36- 11m), 0:3 Hanžić (59), 1:3 Ladović (89), 1:4 Smrekar (90)
NK KURILOVEC: Sučić, Brajko, Ladović, Džaja, Kovačić, Hodak (od 46. Povoljnjak), Čunčić (od 63. M. Čolić), Turkalj (od 46. Šoštarec), Celiček, Čurek, I. Čolić. TRENER: Damir Biškup
NK ZAGOREC: Vinceljak, Turniški (od 46. Konjić), Kunštek, Hoić (od 71. Kanceljak), Smrekar, Hanžić, Landripet, Poljak (od 46. Postonjski), Sedak, Suntešić, Majcenić. TRENER: Tomica Vincelj

Podijeli