Novosti Sport Događanja

Kurilovec u dvostrukom programu bolji od Sesveta i Lukavca

11.08.2019. / Sportska redakcija

Dva tjedna uoči početka nove trećeligaške sezone nogometaši Kurilovca imali su dvostruki program, u kojem je trener Perica Vidak složio dvije momčadi koje su odradile po devedeset minuta u susretima protiv Sesveta i Lukavca.

Na megdan s drugoligašem Sesvetama, Vidak je izveo trenutno najjači sastav u kojem su bili; Bogović, Karabatić, Rajić, Čunčić, Šarić, Slunjski, Spudić, Matoš, Mandura, Povoljnjak i Kelava, a tijekom drugog dijela u igru je ušao i mladi Stiplošek. Odigrali su Kurilovčani sjajnu utakmicu u kojoj su domaćina, kojem je to bila generalka za start prvenstva porazili s 3:0. Sasvim zasluženo, jer Kurilovčani su bili ti koji su diktirali razvoj događanja na terenu. Matej Kelava i Maks Slunjski svog dojučerašnjeg suigrača, Lovru Demu matirali su u prvom dijelu, dok je konačnih 3:0 postavio Marin Matoš.

U popodnevnim satima, druga jedanaestorka u kojoj je bilo deset mlađih igrača odradila je susret kod četvrtoligaša Lukavca kojeg su porazili s 3:2. Iako je Lukavec poveo preko Luke Borkovića, Kurilovčani golovima Matea Panadića, Luke Sedlačeka i Ladislava Roginića prelaze u vodstvo, koje je do kraja susreta Ivan Krpečanec uspio tek ublažiti.

Podijeli