Novosti Sport Događanja

Kurilovečke rukometašice ojačane novim imenima

27.01.2018. / Juraj Odrčić

Nakon što su nedavno predstavili novog trenera Josipa Mesnika, u redovima ŽRK Udarnik ovih su dana intenzivno radili i na dovođenju igračica. Sportski direktor Srđan Vučićević uspio je tako dogovoriti dolazak četiriju mladih i perspektivnih igračica, Anje Vučićević, Ire Nujić i Lucije Lovrić iz Lokomotive, te Karle Brakus iz Trešnjevke.

-Mislim da smo ostvarili cilj koji smo si zadali, da osnažimo ekipu. To smo odradili i bolje od očekivanog, jer ove su igračice možda i ponajbolje u svom godištu u Hrvatskoj. Vjerujem da će to biti naznaka dobrih igara i poticaj svim djevojkama za dalje- istaknuo je sportski direktor Srđan Vučićević.

Dolaskom ovih igračica, klub pokazuje svoju novu politiku koja će se graditi na mladim i ambicioznim djevojkama s kojima će se kroz koju godinu pokušati i rezultatska ljestvica podignuti na više, jer već sada u klubu ima nekoliko itekako perspektivnih djevojaka.

-Sve ovo se radi smišljeno, te vjerujem da je ovo dobar potez za budućnost- tek kratko će Vučićević.

Dolaskom novog trenera i rad na treninzima malo je promijenjen, no svi su uvjereni kako će te nove metode već na proljeće donijeti rezultate kakvi se i očekuje. 

Podijeli