Novosti Sport Događanja

Kvaterniku košarkaški naslov

26.01.2017. / Nefertum IT
Nakon gradskog školskog natjecanja u futsalu koje je održano u dvorani Osnovne škole Nikola Hribar, danas je u Kravarskom u organizaciji Osnovne škole Slavko Kolar održano košarkaško natjecanje za djevojčice koje je okupilo pet škola. Uz domaćine, za naslov najbolje školske ekipe borile su se još i djevojčice iz OŠ Eugen Kvaternik, OŠ Eugen Kumičić, OŠ Juraj Habdelić i OŠ Nikola Hribar.

Nakon zanimljivog međusobnog razigravanja stvorio se krug tri ekipe, te je o pobjedniku odlučivala koš razlika, a u tom trokutu najuspješnije su bile košarkašice iz Osnovne škole Eugen Kvaternik, druge su bile djevojčice iz Kravarskog, dok je treće mjesto pripalo Osnovnoj školi Jurja Habdelića.

-Kvaliteta je bila dobra, pogotovo kod prve tri ekipe. No, u odnosu na lani bilo je slabije zbog čega djecu trebamo još više potaknuti na sport i aktivnosti kako bi mogla što bolje pokazati svoj potencijal. Ipak, raduje me zajedništvo koje sam vidio kod svih- rekao nam je profesor Tjelesne i zdravstvene kulture u Osnovnoj školi Slavko Kolar, Matija Ribić.

skolsko velika.jpg
OŠ Eugen Kvaternik

skolsko velika 1.jpg
OŠ Slavko Kolar

skolsko velika 2.jpg
OŠ Jurja Habdelića


KONAČNI POREDAK

1. OŠ Eugen Kvaternik, 2. OŠ Slavko Kolar, 3. OŠ Juraj Habdelić, 4. OŠ Eugen Kumičić, 5. OŠ Nikola Hribar

Podijeli