Novosti Sport Događanja

Lara Dugonjić i Patrik Jeromić prvaci Hrvatske, Sara Brletić i Mihaela Pavlečić osvojili bronce za Karate klub Centar

28.10.2024. / Damir Žbulj

Na prvenstvu Hrvatske za mlađe dobne kategorije u Jastrebarskom sjajnim medaljama i odličnim rezultatima mogu se pohvaliti i iz goričkog Karate kluba Centar, koji je osvojio dva naslova prvaka Hrvatske i dvije bronce...

Lara Dugonjić i Patrik Jeromić bili su najbolji u svojim uzrasnim kategorijama te su osvojili zlatne medalje i titule prvaka Hrvatske!

"Lara je u konkurenciji djevojčica rođenih 2013. godine do 38 kilograma dominantno osvojila naslov prvakinje pobijedivši svoje suparnice maksimalnim 8:0 rezultatom! Lara je još jedan veliki talent našeg kluba koja je prošle godine na državnom prvenstvu osvojila srebrnu medalju," javila nam je trenerica Ines Grdenić, višestruka prvakinja Hrvatske, osvajačica brojnih medalja na domaćim i međunarodnim natjecanjima kao i višestruka najbolja sportašica Velike Gorice.

"Za drugu titulu prvaka pobrinuo se Patrik u svom uzrastu dječaka 2013. godišta do 51 kilograma. Hrabro se borio te je na kraju zaslužio ovo veliko priznanje za svoj rad," dodala je Ines.

Za brončane medalje pobrinuli su se Sara Brletić i Mihaela Pavlečić.

"Mihaela nije uspjela ponoviti prošlogodišnji uspjeh, kad je osvojila zlato, ali je i ova bronca izuzetno vrijedna, u konkurenciji djevojčica rođenih 2015. godine. Sara je brončano odličje osvojila u kategoriji do 33 kilograma cura rođenih 2014. godine. Nije nas to nimalo iznenadilo, jer se Sara u posljednje vrijeme sa svih turnira redovno vraća s medaljama, a nerijetko i zlatnim," naglasila je Grdenić.

Karate klub Centar je u Jastrebarskom nastupio s deset svojih natjecateljica i natjecatelja, a osim Sare, Lare, Mihaele i Patrika borili su se i Mihael Jurlina, Kim Kumic, Dora Paić, Gabriela Mosković i Laura Agatić. Nažalost, Noa Smolčić je morao otkazati nastup zbog bolesti.

"Možemo se pohvaliti da svake godine ostvarujemo sve bolje i bolje rezultate, a ovim putem želimo naglasiti kako upisi u Karate klub Centar još uvijek traju. Svi zainteresirani nam se mogu javiti u maloj dvorani OŠ Nikole Hribara," poručila je glavna trenerica Ines Grdenić.

Sjajni su u Jastrebarskom bili i članovi Karate kluba Velika Gorica i naš grad zaista može biti ponosan na svoje male borce. 

Galerija slika

Lara Dugonjić i Patrik Jeromić prvaci Hrvatske, Sara Brletić i Mihaela Pavlečić osvojili bronce za Karate klub Centar Lara Dugonjić i Patrik Jeromić prvaci Hrvatske, Sara Brletić i Mihaela Pavlečić osvojili bronce za Karate klub Centar Lara Dugonjić i Patrik Jeromić prvaci Hrvatske, Sara Brletić i Mihaela Pavlečić osvojili bronce za Karate klub Centar Lara Dugonjić i Patrik Jeromić prvaci Hrvatske, Sara Brletić i Mihaela Pavlečić osvojili bronce za Karate klub Centar

Podijeli