Novosti Sport Događanja

Ljeto na teniskom terenu: Posljednji tjedan prije pauze, nastavak krajem kolovoza

17.07.2024. / Damir Žbulj

Teniski klub iTeam Velika Gorica i ove godine organizira teniski kamp pod nazivom 'Ljeto na teniskom terenu', u tijeku je treći tjedan, a otvorene su prijave i za posljednji termin prije pauze koja će trajati do druge polovice kolovoza.

Kamp je organiziran na tjednoj bazi, od ponedjeljka do petka, od 8 do 16 sati, u razdoblju od 1. do 26. srpnja te od 26. do 30. kolovoza.

"U cijenu je uračunat boravak na teniskim terenima, treninzi i nadzor, korištenje kompletne opreme, reketa, loptica. Program vode teniski i kondicijski treneri i asistenti..."

"Nakon tenisa i kondicijskog treninga slijedi užina i rashlađivanje na gradskom bazenu, ručak, odmor i klupske kinoprojekcije dječjih filmova i dugometražnih crtića. Sve ostale detalje možete saznati na 091 33 44 031 broj telefona," javio nam je Miha Troha, voditelj programa.

Djeca će igrati i razne društvene igre, koristiti rekvizite za druge sportove, ali i koristiti Pješčanu Arenu, koja se nalazi u neposrednoj blizini teniskih terena.

Galerija slika

Ljeto na teniskom terenu: Posljednji tjedan prije pauze, nastavak krajem kolovoza Ljeto na teniskom terenu: Posljednji tjedan prije pauze, nastavak krajem kolovoza Ljeto na teniskom terenu: Posljednji tjedan prije pauze, nastavak krajem kolovoza

Podijeli