Novosti Sport Događanja

Lokomotivi još jedan naslov u Vukovini

22.08.2016. / Nefertum IT
Nakon limača Lokomotive koji su u lipnju ponijeli epitet nabolje momčadi na „Trofeju Ban Jelačić- Jako kup“ isti uspjeh ostvarili su i mlađi pioniri kluba s Kajzerice koji su bili najbolji na prvom „Pharma sport cupu“ koji se vikend u organizaciji Nogometnog kluba Ban Jelačić održao na igralištu u Vukovini uz sudjelovanje 12 momčadi. Zanimljivost ovog uspjeha mladih Lokosa, leži u činjenici kako je momčad na oba turnira vodio isti trener, Aleksandar Tepšić.

lokosi velika.jpg

-Ispada da je meni Vukovina sretna. Ovu našu pobjedu malo je zasjenila teška ozljeda našeg igrača, što nam je malo pomutilo slavlje. Finale je bilo odlično, a moglo je otići na jednu i drugi stranu. Nijanse su odlučile, a mi smo svoju šansu zabili- poslije finalne utakmice nam je rekao trener Lokomotive.

U finalnom susretu koji je odigran pod svjetlima reflektora sastali su se Lokomotiva i Zagreba, a pobjednički trofej nakon pobjede od 1:0 pripao je igračima Lokomotive. Jedini pogodak na utakmici u posljednjim sekundama prvog dijela postigao je Marinović.

lokosi velika 1.jpg

Treći su bili igrači Dinama koji su u suretu za broncu boljim izvođenjem jedanaesteraca svladali vršnjake HNK Gorice.

Tijekom dvodnevnog nadmetanja mladih nogometnih nada, moglo se vidjeti podosta lijepih pogodaka, pregršt poteza i bravuroznih obrana vratara, zbog čega organizatorima nije bilo nimalo lako odabrati najbolje pojedince. Ovoga puta odluka je pala na Filipa Horvata (GNK Dinamo) koji je s pet zgoditaka bio najuspješniji strijelac, Erik Riđan (NK Lokomotiva) je najbolji igrač, a Tarik Talić (NK Zagreb) vratar.

lokosi velika 2.jpg

lokosi velika 3.jpg

lokosi velika 4.jpg

lokosi velika 5.jpg

lokosi velika 6.jpg

REZULTATI ZAVRŠNICE
ČETVRTFINALA:
Lokomotiva – Rudeš 7:0, Dinamo – Mladost (B) 4:2, HNK Gorica – Zelina 4:2, Zagreb- Ban Jelačić 5:0
POLUFINALA: Dinamo – Lokomotiva 1:3, Zagreb – HNK Gorica 2:0
FINALE: Lokomotiva – Zagreb 1:0

Podijeli